Horoskopi 18.aprīlim – saņemies un nepasaki ko lieku

Auns
Šodien tu aiziesi par tālu un pateiksi kaut ko lieku, bet līdz ar to, ka esi Auns, cilvēki par to nebūs pārsteigti. Tikai pārliecinies, ka savus asos komentārus tēmē uz cilvēkiem, kuri spēj piecelties un pastāvēt par sevi. Viņiem arī dažreiz patīk iesaistīties šādā draudzīgā vārdu cīņā.

Vērsis
Tu vari vēlēties atmest ar roku kaut kam, kas neizvēršas tā, kā tu gaidīji, bet vai tas ir gudri? Planētas mudina tevi palikt pie tā vēl brīdi ilgāk, jo progress ir neizbēgams. Ja tu tagad padosies, tu to vēlāk nožēlosi.

Dvīņi
Izvairies no iesaistīšanās strīdos, ar kuriem tev nav nekāda sakara. Daži no taviem draugiem var kļūt dusmīgi, ka neesi gatavs nostāties viņu pusē, taču, ja tu nostāsies viņu pusē šodien, rītdien visi citi nostāsies pret tevi.

Vēzis
Tu tiksi vilināts uzticēties svešiniekam, kurš saka pareizās lietas, bet tas nenozīmē, ka tādas tās arī ir. Vai tiešām ir tik slikti, ka tev ir jāuzticas kādam, par kuru tu neko nezini? Pārmaiņas pēc uzticies pats sev.

Lasi arī: Žannas Friskes dēlam jau 7 gadi. Kā viņš izskatās tagad?

Lauva
Nejūties pārsteigts, ja tie, kuriem, tavuprāt, būtu jāsatraucas kādu lietu, neizrāda par to nekādu interesi, lai gan tevi tas uztrauc ne pa jokam. Varbūt tu atrodies pārāk tuvu situācijai. Un varbūt viss nemaz nav tik slikti kā tu domā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment