Horoskops 12.novembrim – sāksies jauns dzīves posms!

Svari

Veiksmīga diena. Jūsu optimisms, ērta saziņa un patronāža no ietekmīgām personām palīdzēs atrisināt visas neatliekamās problēmas, pabeigt svarīgus uzdevumus un plānot jaunus. Veiksme smaida tev.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no naudas grūtībām!

Skorpions

Klausieties savu iekšējo balsi, neaizmirstiet priekšnojautu, sliktas zīmes. Ja tā notiks, ka jums ir briesmas, tad mēģiniet domāt, ka sāksies gaišā dzīves līnija un viss būs kārtībā. Neatgriezeniskie procesi jums vienkārši jāpieņem.

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga garīgām izpausmēm, amatniecības izpētei, fiziskajai piepūlei. Vienaldzība, koncentrēšanās, iegrimšana sevī tikai radīs sāpes. Jums ir jāuzņemas iniciatīva un dalība. Iespējami pravietiski sapņi.

Mežāzis

Sanāksmes un kontakti tuvākajā nākotnē var dot taustāmus rezultātus. Pēcpusdienā uzmanieties no jaunajiem draugiem, kuri pēdējā laikā ir parādījušies. Saziņa ar viņiem var būt nomākta vai apgrūtinoša.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – sola uzlabojumu attiecībās un iespēju atbrīvoties no vientulības!

Ūdensvīrs

Kopumā diena ir labvēlīga kontaktiem un biznesa sarunām. Noskaņojuma stabilitāte, labs garastāvoklis sniegs labu rezultātu. Dienas pirmās puses pozitīvās tendences nodrošinās panākumus darījumu noslēgšanā vai komerciālos darījumos.

Zivis

Varbūt kāda kustība pa rindām. Ir augsta varbūtība, ka rentabls biznesa piedāvājums, kas būtu jāpārdomā. Jebkurā gadījumā mēģiniet ieņemt nostāju okupētajos amatos. Neņem vērā Sli**bas simptomus.

Avots: vedmochka

Leave a Comment