Horoskops 13.septembrim – turiet siltas kājas!

Viss noritēs veiksmīgi, ja būsiet kreatīvs un noliksiet konkrētus mērķus. Pastāviet uz saviem principiem, un neļaujiet citiem tos mainīt. Šīs dienas akmeņi: tirkīzs, rozā kalceodons, marmors.

Auns

Laba diena zināšanām un pieredzei, ēku plāniem un jaunām paziņām. Novērsiet agresiju attiecībās un neuzspiediet savis uzskatus saviem draugiem un radiem.

Vērsis

Diena prasa spēju uzkrāt un izplatīt resursus, objektīvi novērtēt savas vēlmes. Naudas ienākumi ir iespējami jaunu zināšanu un pieredzes iegūšanas dēļ.

Dvīņi

Iespējama nestabilitāte personiskās dzīves un partnerattiecību attiecībās. Esi uzmanīgs ar dokumentiem un līgumiem. Pēc vakariņām, novērsiet konfliktus attiecībās ar ģimenes locekļiem, investoriem un iestādēm.

Vēzis

Pievērsiet uzmanību savai personai, strādājot ar stilu un izskatu. Dienas otrajā pusē ir raksturīga nestabilitāte, tas ir neveiksmīgs laiks personiskām darbībām. Nenoraidiet idejas.

Lasi arī: 24 ļoti jutīgas personas pazīmes

Lauva

Veiksmīga diena ģimenes un personīgās dzīves jomā, radošums un mīlestība. Labs laiks, lai uzlabotu dzīves apstākļus, risinātu nekustamā īpašuma jautājumus un finanšu darījumus. Ir labi sapņot.

Jaunava

Apkopošanas diena. Sargieties no ilūzijām un viltus, ieturiet mieru. Šodien labāk ir izslēgt kontaktus ar varu, vadības struktūrām un priekšniekiem.

Svari

Šodienas horoskops sola Svaru panākumus ģimenes un mājsaimniecības lietās, sazināties ar draugiem, veidojiet plānus un mērķus. Neveiksmīgs laiks, lai iepirktos, apmeklētu seminārus un treniņus, apgūstu prasmes.

Lasi arī: Liktens atkarībā no dzimšanas laika

Skorpions

Diena prasa koncentrēt uzmanību darba procesā un plānoto gadījumu īstenošanas savlaicīgumu. Pēc vakariņām vieglāk panākt kompromisu ar partneriem un ģimenes locekļiem. 

Strēlnieks

Šodien Strēlniekiem ir konflikta diena. Tas ir neveiksmīgs laiks mērķu sasniegšanai, kontaktiem ar vadību un biznesa partneriem, risinot organizatoriskos un ģimenes un mājsaimniecības jautājumus. Nepietiekama situācija ģimenes un personīgajā dzīvē, radošums un finanses, kontakti ar iestādēm. Atpūta ir piemērotāka vietējā vidē. Uzturot emocionālo stabilitāti.

Mežāzis

Sabiedriskajā un ģimenes dzīvē ir nestabila situācija. Mērķis ir risināt ciešus cilvēkus un biznesa partnerus, kontrolēt izdevumus.

Lasi arī: Miega numeroloģija: kad sapnis piepildās

Ūdensvīrs

Šodienas horoskops iesaka Ūdensvīriem pievērst uzmanību izglītībai, reklāmai un tūrismam. Otra puse ir piemērota lēmumu pieņemšanai, kontaktiem ar biznesa partneriem un kolēģiem.

Zivis

Nestabila situācija ar naudas un bezskaidras naudas līdzekļiem. Nedemonstrē varu un kontrolē vēlmes. Pievērsiet īpašu uzmanību finanšu dokumentiem.

Avots

Leave a Comment