Horoskops 19. novembrim – šajā dienā iespējamas jaunas partnerattiecības vai kontrakti!

Svari

Šodien pārspriegums ir īpaši bīstams, jo strauji samazinās dzīvotspēja. Jums nevajadzētu sākt jaunu darbus, parakstīt dokumentus, braukt ātri. Pāros vilšanās vai sastapšanās ar grūtībām. Jūs pakāpeniski zaudēsiet pašpārliecinātības sajūtu, nāksies just bezjēdzības sajūtu. Jums jātiek galā ar emocijām un jāpārdomā savas darbības. Neatsakies no radinieku un draugu palīdzības un atbalsta.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – neuzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, tā jūs radīsiet problēmas tikai sev!

Skorpions

Pirmajā dienas pusē jums izdosies, vienkārši izdarīt to, ko jūs domājat, ka nevarat izdarīt. Nepārvērtējiet savu spēku un spējas, tie nav milzīgi. Pēcpusdienā pārmērīga aktivitāte var radīt problēmas un pat Sli**bas. Iespējams, ka skaudīgs cilvēks centīsies atņemt jums laimi. Parādiet iedzimto muižniecību un atturieties pret kārdinājumu atriebties – un jūs to iegūsiet vēl vairāk cieņas citu cilvēku acīs.

Strēlnieks

Šī diena ir labvēlīga, lai mainītu darbības veidu, jaunradi un jaunu lietu sākumu. Tuvākajā nākotnē radošie un biznesa sakari dos daudz labumu. Ar tuviem cilvēkiem un kolēģiem jūs jutīsiet savstarpēju saprašanos. Intuīcija un priekšnesuma dāvana palielināsies. Iespējami pravietiski sapņi.

Mežāzis

Pirmā dienas puse ir nelabvēlīga, bet, ja jūs varat iegūt lepnumu sev, jūs varēsiet stiprināt ģimenes attiecības un īstenot savus plānus. Tuvi cilvēki cenšas vislabāk jūs atbalstīt un darīs to tik veiksmīgi, ka visas problēmas jūs uztversiet pietiekami mierīgi. Pēcpusdienā ir iespējami radoši kontakti un jaunas idejas.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – neuzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, tā jūs radīsiet problēmas tikai sev!

Ūdensvīrs

Varbūt būs tikšanās ar jaukiem cilvēkiem, un jums patiks komplimenti. Nepārtrauc viņu patiesumu. Priecājies par jaunām paziņām – jūs varat mirdzēt, parādīt sevi labvēlīgā gaismā. Visi pirkumi, kurus vēlaties veikt šodien, būs veiksmīgi.

Zivis

Kļūdu pieņemšana var būt ļoti grūta, bet nepieciešama. Ar to sākas garīgā izaugsme, pārvarot nepilnvērtības kompleksu. Jutu izpausmē dominēs skaidrība, pat nedaudz piesardzība, kas radīs atsvešinātas līniju attiecībās ar pretējo dzimumu. Saziņa ar bērniem – tas ir ļoti kluss patvērums, kur šodien jūs atradīsiet mieru.

Avots: vedmochka

Leave a Comment