Horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – neuzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, tā jūs radīsiet problēmas tikai sev!

Nedēļas horoskops palīdzēs jums nepakļauties un pavadīt laiku pie pareizajām lietām. Instrukcijas un astrologu konsultācijas sniegs katrai zīmei, kā pārvarēt grūtības, kļūt veiksmīgākām un spēcīgākām.

Labi laiku var pavadīt šī gada novembra nedēļā, aplūkojot uzkrāto personīgo lietu daudzumu: mazliet savtīgums nākamo septiņu dienu laikā nevienam nekaitēs. Centieties izvairīties no citu cilvēku problēmu uzņemšanās, ja vēlaties palikt virs ūdens virsmas.

Auns

Kopumā gaidāmā nedēļa šīs zīmes pārstāvjiem būs labvēlīga. 22.novembrī var būt briesmās mīlas sfērā. Nedēļas beigas būs veiksmīgas, jo lielākā daļa gadījumu beigsies Aunam par labu, un nepatikšanas to apies. Pārvarēt mīlestības grūtības nedēļas vidū, palīdzēs sestā sajūta.

Planētas un zvaigznes būs relatīvā harmonijā, tādēļ ambiciozie un pašpārliecinātākie Auns ir daudz veiksmīgāki nekā citi. No otras puses, tas piesaistīs vairāk nevēlamo cilvēku uzmanības, tādēļ labāk ir iepriekš paredzēt visas iespējamās problēmas.

Lasi arī: Kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis raksta vēstuli Ziemassvētku vecītim

Vērsis

Vērsim astrologi atzīmē iespējamo emocionālā fona pieaugumu. Šajā periodā  attīstītā empātija ir bīstama,  tas neļaus Zemes zīmju pārstāvjiem pareizi atpūsties. Pārējā nedēļa būs stabila un paredzama, ļoti veiksmīga un kopumā pozitīva un harmoniska. Īpašas dienas – 21. un 22. novembris. Labāk ir veltīt tās biznesam, lai gan tie ir ideāli piemēroti romancei.

23. novembrī enerģētikas fons palielināsies vairākas reizes, taču tas neaizkavēs Vēršus uzlabot noskaņojumu un atpūsties. Aprūpe palīdzēs mazināt nepatikšanas zvaigžņu un planētu aktivitātes fonā. Nedēļas nogali var droši izmantot, lai meklēt otro pusi un iegūtu zināšanas.

Dvīņi

Dvīņiem ir ļoti mierīga un izmērīta nedēļa. Izņēmums ir 22.novembris, ceturtdiena. Šajā dienā var rasties vai nu nopietnas izmaiņas, vai kaitinošas neveiksmes, kurām grūti iepriekš sagatavoties. Šajā dienā citi šķiet negatīvi un neparedzami.

Nedēļa ir ideāla, lai mainītu situāciju. Īpaši enerģētiskie Dvīņi spēs mainīt savu dzīvi uz labo pusi, lūkoties uz priekšu un aizmirst par iepriekšējām problēmām. Katru nedēļas dienu var piepildīt ar darbu un atpūtu. Tiem dvīņiem, kas ir attiecībās, labāk novērtēt mīļotā cilvēka uzmanību.

Lasi arī: Reversā Merkura perioda sākums 2018. gada 17. novembrī

Vēzis

Šī nedēļa ir paredzēta tikai mērķu sasniegšanai. Zvaigznes un planētas prognozē pieaugošo produktivitāti un veiksmīgu Vēža pašrealizācijas periodu. Visā ir svarīgi ieturēt vidusceļu, it īpaši pūlēs, lai tās nepāraugtu aklā spītīgumā. Mīlestībā ir svarīgi, lai Vēzī nepastāvētu spēcīga apsēstība vai pilnīga vienaldzība.

Darba nedēļas vidusdaļa un beigas Vēžiem būs neticami produktīvas. Sestdiena, saskaņā ar speciālistiem, būs ļoti stabila diena lielākajai daļai zīmju, tai skaitā Vēžiem. Nedēļas nogalē ieteicams mainīt situāciju un aizmirst par faktiskajiem un bezgalīgajiem pienākumiem.

Turpini lasīt nākošajā lapu…

Leave a Comment