Horoskops 2023. gada 15. aprīlim

Auns

Pāriet no aktīva darba uz ilgi gaidīto nedēļas nogali var būt grūti. Taču šobrīd tas ir ļoti svarīgi, pretējā gadījumā tuvinieki var paust neapmierinātību ar to, ka viņiem netiek pievērsta pietiekama uzmanība. Vislabāk būtu veltīt laiku kopīgu plānu veidošanai ar mīļajiem vai kopīgiem mājas darbiem.

Vērsis

Lieliska diena, lai to pavadītu kopā ar ģimeni, ir kopīgi sarīkot omulīgas vakariņas, papļāpāt un stiprināt attiecības. Taču sestdien nevajadzētu plānot randiņus ar jauniem cilvēkiem – negaidīti notikumi var sabojāt pirmo iespaidu.

Lasi arī: Venēra Dvīņu zīmē no 11. aprīļa līdz 6. maijam: esiet uzmanīgi ar cilvēkiem, kas maina kažoku atkarībā no izdevīguma

Dvīņi

Lielisks brīdis jebkuram biznesam, kas saistīts ar romantisko sfēru, līdz pat rokas un sirds ierosinājumam vai pašas laulību ceremonijas plānošanai. Dvīņi, kuri vēl nav satikuši savu dvēseles radinieku, sestdien var satikt kādu cilvēku un sajust negaidīti spēcīgu pievilcību.

Vēzis

Ģimenē, īpaši ar bērniem, iespējami nelieli un nelieli konflikti. Taču tās var atrisināt vienkārši un ātri, īpaši, ja pēc palīdzības vai padoma vērsies pie vecākiem radiniekiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment