Venēra Dvīņu zīmē no 11. aprīļa līdz 6. maijam: esiet uzmanīgi ar cilvēkiem, kas maina kažoku atkarībā no izdevīguma

Venēra ieiet Dvīņos 11. aprīlī un paliek tur līdz 6. maijam. Zvaigžņu novērotāji uzskata, ka šis periods nebūs tas labvēlīgākais. Viņi pastāstīja, kāpēc Venēra var sarežģīt mūsu dzīvi un kā ar to tikt galā.

Planēta zaudēs daļu savas enerģijas, tāpēc galvenās grūtības mūs var sagaidīt tās uzturēšanās Dvīņu zīmē pašā sākumā. Turklāt situācija ātri izlīdzināsies. Lielākā daļa problēmu būs Vese***as jomā. Daudziem cilvēkiem var samazināties efektivitāte un vispār vēlme kaut ko darīt. Tā vai citādi, bet no 11. aprīļa centies ievērot dienas režīmu, kā arī ēst pareizi, lai Venēras ietekme būtu vēl mazāk pamanāma.

Auns

Aunam no 11. aprīļa līdz 6. maijam jākoncentrējas uz svarīgākajiem uzdevumiem. Tas ir veiksmes pamatnoteikums, kuru ir vērts atcerēties katru dienu. Ir arī labvēlīgs periods agrāk saņemto padomu īstenošanai. Nevajag apiet to, ko saka un iesaka tuvie cilvēki, otrā pusīte, vecāki un draugi. Viņi vēlas to labāko.

Vērsis

Projekti, uz kuriem Vērsis saista lielas cerības, var neizdoties. Venēra tieši nerīkosies negatīvi. Viņa var likt spieķus mīlestībā un lietās, ģenerējot Vērsī šaubas par sevi. Šī viņiem ir vissvarīgākā planēta. Tāpēc viņi vissmagāk izjutīs tā vājināšanos, bet, tāpat kā visi pārējie, dažu dienu laikā situācija daļēji atgūsies. Ja vēlaties, varat pārslēgt uzmanību no mīlestības uz darbu un otrādi.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada aprīlī

Dvīņi

Dvīņiem būs mazāk vēlmes un enerģijas meklēt dvēseles palīgu. Aprīlī un maija sākumā labāk pievērst uzmanību mājsaimniecības darbiem un darbam. Intuīcija arī turpmāk būs labs ceļvedis, kas palīdzēs atrast patiesību, taču tikai pirmajās desmit dienās, kad Venēra atrodas viņu zīmē, kopš tā laika sāksies viņu galvenā patrona Merkura kustības retrogrādā fāze.

Vēzis

Vēži šajā sarežģītajā periodā nespēs noskaņoties uz vienu vilni ar Visuma un jo īpaši Venēras spēkiem. Tas būs gan iekšējās, gan ārējās disonanses laiks. Jums būs jāpavada daudz laika, tikai apkopojot savas domas. Vēžiem nevajadzētu paļauties uz citu atsaucību. Šajā grūtajā periodā labāk paļauties uz sevi. Tas viņiem palīdzēs saglabāt finansiālo un emocionālo stabilitāti.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment