Horoskops 2023. gada 17. jūlijam: sakārtojiet savas prioritātes

Lauva

Jūsu nākamās nedēļas moto ir mazāk vārdu, vairāk darbības. Turklāt šajās dienās jūs neesat pārāk sagatavots, lai sazinātos, un ir sakrājies daudz uzdevumu. Netērējiet laiku tukšai pļāpāšanai un sociālajiem tīkliem, ilgstoši dariet to, kas jādara, iztīriet “astes”.

Jaunava

Pirmdien, kā arī visu nākamo nedēļu zvaigznes brīdina Jaunavas no jaunām paziņām un tuvināšanās ar nepazīstamiem cilvēkiem. Pastāv liels risks piesaistīt savā dzīvē cilvēku, kurš sagādās jums daudz nepatikšanas. Un arī atsakieties tikties ar sarunu biedriem no interneta, ja iepriekš neesat redzējuši viens otru – randiņš, vienalga, personisks vai lietišķs, jums neko labu nedos.

Svari

Svaru zvaigznēm šonedēļ ieteikts neatteikties no pulcēšanās lielos uzņēmumos, uzaicinājumiem ciemos un publiskiem pasākumiem. Astrologi prognozē interesantas paziņas gan personīgās, gan lietišķās. Iespējams, kāds no šiem cilvēkiem dalīsies ar jums ļoti interesantā un daudzsološā idejā.

Skorpions

Tuvākajā nedēļā Skorpions var sagādāt daudz nepatikšanas kategoriskumam un nevēlēšanās pieņemt kāda cita viedokli. Kā rīkoties, ir atkarīgs no jums. Jūs varat izrādīt atturību un būt mīkstāks, taču, ja tomēr nolemjat noturēties, esiet gatavs pretinieka neapmierinātībai.

Strēlnieks

Strēlniekiem nedēļa sadalīsies divās daļās – sākumā būs jāpabeidz visas iepriekšējās lietas, bet uz beigām jāuzņemas jaunas. Labāk seko astrologu ieteikumiem un nekavējoties “iztīri astes”, lai vēlāk nenovērstos.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Lasi arī: Jūs dalīsiet tomātus saviem kaimiņiem, ja jūlijā pabarosiet tos ar šo brīnumaino maisījumu

Mežāzis

Mežāžiem nākamajā nedēļā zvaigznēm nav ieteicams riskēt, ieguldīt apšaubāmos uzņēmumos un shēmās, kā arī neveikt lielus pirkumus. Jebkuri finanšu darījumi šajā periodā būs neveiksmīgi, jūs riskējat zaudēt lielu summu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zvaigznēm ieteicams veikt aptieciņas auditu – pārbaudiet to zāļu derīguma termiņu, kuras lietojat reti, iegādājieties jaunas, lai aizstātu tās, kurām beidzies derīguma termiņš. Un, ja jūs slimojat ar hroniskām slimībām, pārliecinieties, ka jums ir visi nepieciešamie medikamenti paasinājuma gadījumā. Šajā periodā ir augsts veselības problēmu un kaites saasināšanās risks.

Zivis

Zivis paver jaunas izredzes profesionālajā jomā. Centieties nepalaist garām iespēju pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču neesiet nervozs un nepacietīgs. Un arī iegūsti domubiedrus un piesaisti partneru un kolēģu atbalstu – vienatnē sarežģītas problēmas atrisināt nav viegli.

Leave a Comment