Horoskops 2023. gada 19. jūlijam: liktenīgas pārmaiņas

Lauva

Šodien nāksies stāties pretī tiem, kurus dēvē par profesionāliem provokatoriem. Tikai neiekrīti viņu viltībās! Ierobežojiet vēlmi apspiest nepatīkamu cilvēku vai atbildiet ar spēcīgu vārdu, tas ir tieši tas, kas no jums tiek gaidīts. Nedodiet cilvēkam tādu prieku, saīsiniet sarunu un aizejiet, netērējiet laiku un pūles strīdiem.

Jaunava

Šodien astrologi iesaka nepaļauties tikai uz saviem spēkiem. Lai ar kādu biznesu nodarbotos, mēģiniet piesaistīt pēc iespējas vairāk palīgu, deleģējiet dažus pienākumus. Nekavējies meklēt padomu un konsultācijas, necenties līdz pēdējam visu “sasniegt” ar prātu. Šī pieeja ļaus ietaupīt laiku un pūles un izpildīt maksimālo uzdevumu skaitu.

Svari

Šodien nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut savus morāles principus. Pat ja apstākļi tevi spiež darīt kaut ko pretēju tavai pārliecībai, nepadodies, pretējā gadījumā tev nāksies nožēlot parādīto vājumu.

Skorpions

Nedēļas vidū tev būs iespēja iekarot autoritātes. Centieties parādīt savas labākās biznesa īpašības, uzņemieties sarežģītus uzdevumus, nepakļaujieties grūtībām. Tas noteikti tiks pamanīts un novērtēts, galvenais, neuzņemies acīmredzami neiespējamo, pretējā gadījumā efekts būs tieši pretējs.

Strēlnieks

Vide piemērota āra aktivitātēm, sportam, spa apmeklējumiem. Neatkarīgi no tā, cik saspringta šī diena ir, veltiet laiku, lai parūpētos par sevi. Un arī lieli pirkumi un darījumi ar nekustamo īpašumu šodien veiksies.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju saderības prognoze: kurš jūs iepriecinās

Mežāzis

Nesteidzieties pieņemt atbildīgus lēmumus, nesavācot pietiekami daudz informācijas. Un nenāks par ļaunu arī tāda cilvēka padoms, kurš šajā jautājumā ir kompetentāks par tevi. Pretējā gadījumā pastāv liels risks pieļaut nopietnu kļūdu, kas sabojās iesākto darbu.

Ūdensvīrs

Šodien zvaigznes īpaši labvēlīgas tiem, kas grasās veltīt dienu palīdzības sniegšanai citiem un rūpēm par bērniem. Jūsu laipnība, atsaucība un sirsnīgā līdzdalība nepaliks nepamanīta Visumam, un vakarā jūs sagaida patīkams pārsteigums.

Zivis

Šodien tu vari sabojāt savu garastāvokli ar sliktām priekšnojautas un skumjām domām. Veiciet pasākumus, lai atjaunotu sirdsmieru un harmoniju ar sevi – meditējiet, apmeklējiet templi. Izvēlieties to, kas jums ir tuvāks, lai tikai neļautu sev “iestrēgt” šajā stāvoklī.

Leave a Comment