Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 17. jūlija līdz 23. jūlijam: daudzi varēs dzīvot tā kā vēlas!

Pāvels Globa ir viens no veiksmīgākajiem ekspertiem, jo viņa prognozes vienmēr trāpa mērķī. Lai veiksmīgi sāktu un beigtu nākamo nedēļu, apsveriet šajā rakstā sniegtos padomus.

Pāvels Globa uzskata, ka visas Zvaigžņu zīmes šonedēļ varēs dzīvot tā, kā vēlas. Vissvarīgākais ir neuztvert problēmas un nelielas nepatikšanas kā likteņa sitienus. Ikvienam ir grūtības, tāpēc labāk tās uztvert kā kārtējo piedzīvojumu vai likteņa mācību. Eksperti uzskata, ka visas grūtības būs vieglāk pārdzīvot, jo cilvēka domām ir izšķiroša nozīme. Noskaņojieties uz pareizo vilni, lai nepiesaistītu nepatikšanas un nepatikšanas.

Auns

Ceturtdiena un sestdiena daudziem cilvēkiem būs vislabvēlīgākās dienas nākamajā nedēļā, jo īpaši. No svētdienas pozitīvā enerģija samazināsies Veneras retrogrādas dēļ. Kopumā šī nedēļa būs lieliska jebkuram jaunam biznesam vai veco pabeigšanai. Šīs septiņas dienas būs ideālas mīlestības apliecinājumiem, kopīgu lietu plānošanai ar savu dvēseles biedru un tuviniekiem, kā arī atbrīvošanās no nepatīkamiem ieradumiem. Ja Auns vēlas gūt panākumus biznesā vai darbā, tad viņiem būs jācenšas noslēgt līgumus. Piemērots laiks sarunām un atbildīgai problēmu risināšanai.

Vērsis

Pāvels Globa iesaka Vēršiem parūpēties par savu veselību, jo šonedēļ saslimt ir viegli. Tas viņus satrauks ilgu laiku. Tāpat ir vērts atbrīvoties no negatīvām domām, pretējā gadījumā jūs varat sasniegt pašļaunuma izskatu, un tas noteikti nav tas, kas jums nepieciešams laika posmā no 17. līdz 23. jūlijam. Šīs septiņas dienas ir labākais laiks, lai īstenotu visus plānus, pat visambiciozākos. Vērsim, pamatojoties uz paaugstinātām ambīcijām, var rasties kādi konflikti ar mīļajiem, taču no tiem viegli var izvairīties, atzīstot vainu. Nav nekas slikts, mācoties lūgt cilvēkiem piedošanu, iemācīties mērenu paškritiku.

Lasi arī: Ja jūs satiekat šādu cilvēku, bēdziet neatskatoties

Lasi arī: Šie zvaigžņu zīmju pārstāvji lasa cilvēkus kā atvērtu grāmatu: esiet uzmanīgi viņu klātbūtnē!

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ ir smagi jāstrādā, taču nevar aizmirst arī par atpūtu. Svarīgi nedēļas nogalē atpūsties, lai samazinātu problēmsituāciju risku nākotnē. Svētdien labāk atpūsties mierīgā gaisotnē. Bet sestdien var “iedegties” līdz galam. Pat šonedēļ Pāvels Globa iesaka atcerēties, ka ir cilvēku veidi, kuriem nav vēlams just līdzi. Dvīņu empātija saasināsies, tāpēc labāk neļauties jūtām. Ceturtdiena būs vislabvēlīgākā diena. Šajā īsajā periodā var parādīties jaunas iespējas visās dzīves jomās.

Vēzis

Palielināsies Vēžu enerģija, lai problēmas varētu pazust šo cilvēku spiediena ietekmē. Pāvels Globa iesaka šīs zīmes pārstāvjiem meklēt dvēseles radinieku un nebaidīties no jaunām biznesa paziņām. Vienkārši šobrīd ir jāpaplašina komunikācijas loks, jo jauni cilvēki nesīs sev līdzi daudz jaunu emociju. Apmācība Vēžiem tiks dota vieglāk nekā parasti, tāpēc jums ir pilnībā jāizmanto šis fakts. Vēži, kuri vēl nav satikuši savu izvēlēto, beidzot varēs pamanīt cienīgus kandidātus. Nakts gaismekļi palīdzēs ātri atjaunot enerģijas līdzsvaru un vitalitāti.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment