Horoskops 2023. gada 21. augustam: daudziem jābūt gataviem pārmaiņām karjerā.

♌ Lauva

Nedēļas sākumā Lauvu pārsteigs kāds no apkārtējiem. Uz šo cilvēku būs jāskatās ar pavisam citām acīm. Iespējams, ka “pelēkā pele”, klusi sēžot biroja tālākajā stūrī, pēkšņi pārvērtīsies par Gulbju princesi, vai arī pieticīgais “nerds” izrādīs viņam neparastu izlēmību un pat stingrību.

☀️ patīkami pārsteigumi

⛵️ izmaiņas

❤️Iespējama jauna mīlestība

♍ Jaunava

Nedēļas sākums Jaunavām būs ļoti notikumiem bagāts. Svarīgas ziņas, pārmaiņas, jaunas iepazīšanās… Sagatavojies tam, ka burtiski vienas dienas laikā tava dzīve var mainīties līdz nepazīšanai.

⛵️Iespēja apgūt jaunu kursu

😳 negaidīti notikumi

☀️ pozitīvas pārmaiņas

♎ Svari

Šodien zvaigznes Svariem iesaka vairāk klausīties intuīcijā. Apstākļi mainīsies pārāk ātri, un tikai iekšējā balss palīdzēs pareizi orientēties situācijā un pieņemt pareizo lēmumu.

📩 Svarīgas ziņas

🗣 Uzticies savai iekšējai balsij

🏃‍♂️ esi aktīvs

♏ Skorpions

Nedēļas sākumā Skorpionam nav humora izjūtas – pat visnekaitīgāko joku pret sevi vari uztvert naidīgi. Lai nelauztu malku un nesastrīdētos ar citiem, veltiet šo laiku aktivitātēm, kas neprasa saziņu ar cilvēkiem.

😳 paaugstināta emocionalitāte

🤐 Sekojiet runai

❗️Izvairieties no uzņēmumiem

♐ Strēlnieks

Pirmdiena Strēlniekam tiks atzīmēta ar kaut kādu uzvaru, un varbūt pat ne vienu. Neturi prieku, neskopojies ar emociju izpausmēm, tu to esi pelnījis! Un labs garastāvoklis dos spēku jauniem, ne mazāk pārsteidzošiem sasniegumiem.

☀️ Gaiša, dzīvespriecīga diena

👏 pelnīti panākumi

🎉 lai jums svētki

Lasi arī: Kāpēc zvaigžņu zīmju pārstāvji pārtrauc attiecības

Lasi arī: Hobiji saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: daži tiešām ir neaptverami dīvaini!

♑ Mežāzis

Nedēļas sākums nav piemērots enerģiskai rosībai un aktivitātēm brīvā dabā – slinkums pārņems Mežāžus. Šajās dienās nevajadzētu plānot nekādas svarīgas lietas, un, ja iespējams, labāk pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

📉 Samazināta aktivitāte

❌ atcelt lietas

👨‍👩‍👧‍👦 vairāk sazināties ar ģimeni

♒ Ūdensvīrs

Ūdensvīram nedēļa būs jāsāk ar enerģisku darbību – jau no paša rīta vajadzēs iesaistīties darbos. Sākumā tas var būt aizkaitināms un radīt vēlmi atteikties no visa. Bet zvaigznes neiesaka to darīt, jūs varat palaist garām daudzsološas iespējas.

🏃‍♂️ paātrini tempu

❗️ Neesiet slinki

🤬 aiztur emocijas

♓ Zivis

Nedēļas sākumā Zivis gaida pārsteigums saistībā ar finansēm. Bonuss, nejaušība, jauns naudas pelnīšanas veids… Patīkami pārsteigumi var gadīties arī citās dzīves jomās, tāpēc esi gatavs pozitīvām pārmaiņām.

💵 negaidīta naudas saņemšana

🎁 patīkami pārsteigumi

⛵️ Mainies uz labo pusi

Leave a Comment