Horoskops 2023. gada 21. oktobrim: Vēzim jābūt drosmīgākam, Zivis gaida veiksme!

♌ Lauva

Ir pienācis laiks domāt par atvaļinājumu. Lietas var pagaidīt. Nesteidzieties padoties un samierināties ar saviem ienaidniekiem. Kolbās vēl ir šaujampulveris, jāgaida laba iespēja.

♍ Jaunava

Komunikācija ar radiniekiem ir lieliska. Jūsu ģimene apņems jūs ar rūpēm un uzmanību, un jūs sapratīsit, cik ļoti viņi jūs mīl un lepojas ar jums. Var rasties neskaidri notikumi. Nesteidzieties ar secinājumiem.

♎ Svari

Dažas idejas nav tik labas, kā šķiet. Jums jāieklausās savā intuīcijā. Jums var nākties saskarties ar agresiju savā virzienā. Ir svarīgi neatbildēt līdzīgi, uzvesties cienīgi.

♏ Skorpions

Ir vērts pievērst uzmanību ikdienas darbiem un mājas darbiem. Nopietniem plāniem nav lemts piepildīties. Ceļojot ir iespējamas grūtības un kavēšanās. Ja iespējams, pavadiet dienu mierīgi un klusi, lai nerastos liekas problēmas.

♐ Strēlnieks

Jūs varat iegūt jaunus draugus. Bet atcerieties, ka vecs draugs ir labāks par diviem jauniem. Ir nepieciešams uzturēt saziņu ar visiem. Mēģiniet veltīt mirkli uzmanības ikvienam, kas jums ir dārgs, arī savai ģimenei.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Vērsim jābūt aktīvākam, Skorpionu sagaida spraiga nedēļa!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Dvīņi jutīsies noslogoti, Mežāzim mīlestībā smaidīs laime!

♑ Mežāzis

Laba diena iepirkšanās veikšanai, ja esat patiešām kvalitatīvu lietu cienītājs. Nevar izslēgt laimīgus gadījumus un apstākļu sakritības. Jums jāpārtrauc sēdēt mājās, būt kopā ar cilvēkiem un vairāk kustēties.

♒ Ūdensvīrs

Ir grūti izlemt par kaut ko grūtu. Uzņemieties mazas lietas, un jūs iekritīsit pazīstamā riestā. Sestdien komunikācija ar labu draugu sniedz pozitīvas emocijas. Var just nostalģiju un gremdēties patīkamās atmiņās.

♓ Zivis

Šis ir piemērots brīdis, lai meklētu papildu ienākumu avotu. Noslēdzas izdevīgi darījumi, jūs spīdat biznesa sarunās. Atvaļinājums sniedz neaizmirstamas emocijas. Bet ar sportu un fiziskām aktivitātēm jābūt uzmanīgākam, iespējamas traumas.

Leave a Comment