Horoskops 2023. gada 24. maijam

Lauva

Līdz trešdienai Lauvas kļūs vēl enerģiskākas un produktīvākas. Būs spēks virzīt savas idejas un projektus – turklāt ļoti veiksmīgi. Šajā dienā apkārtējie ir burtiski inficēti ar jebkādām uguns zīmes pārstāvju idejām un ir gatavi sniegt visdažādāko atbalstu. Arī attiecības ģimenē kļūs siltākas un draudzīgākas.

Jaunava

Nedēļas vidū Jaunavas turpina spīdēt. Viņu sirsnīgais raksturs un draudzīgais noskaņojums piesaista pieredzējušāku un turīgāku partneru uzmanību. Šajā dienā var atrast sponsoru vai patronu interesantiem projektiem, kā arī piemērotu cilvēku romantiskām attiecībām. Turklāt vide ir labvēlīga, lai parakstītu papīrus un slēgtu darījumus.

Svari

Bet trešdien saziņu labāk atlikt. Gaisa zīmes pārstāvji kļūs īpaši nelīdzsvaroti – jebkurš sīkums var satraukt un izraisīt patiesas dusmas. Sakarā ar to palielinās konfliktu risks, tāpēc labāk ir samazināt krustojumus ar svarīgiem cilvēkiem.

Skorpions

Baltā svītra turpinās – zīmes pārstāvjus visur vajā veiksme. Trešdiena ir lieliska diena, lai mestos riskantākos piedzīvojumos, īstenotu drosmīgus projektus un izdevīgi ieguldītu naudu. Jebkurš bizness izdodas vislabākajā veidā, galvenais ir būt aktīvam.

Strēlnieks

Zīmes pārstāvju pacilāts noskaņojums šajā dienā var likt pārvērtēt savas spējas. Nevajadzētu uzņemties liekus pienākumus, un labāk noskaidrojiet visus ar darbu saistītos jautājumus, lai pārliecinātos, ka kolēģi visu saprot pareizi.

Lasi arī: Jupiters Vērsī no 2023. gada 16. maija: Andželas Pērlas ieteikumi nākamajam gadam

Mežāzis

Taču trešdien var rasties kādas nesaskaņas ar ģimeni. Zemes zīmes pārstāvjiem var būt nepareizs impulss – vēlme dot tuviniekiem kādu solījumu, lai viņi kādu laiku paliktu vieni. To darīt nav vērts, jo vēlāk šādas saistības var būt grūti izpildīt.

Ūdensvīrs

Zīmes pārstāvju spējas nedaudz samazinās, taču no šīs tendences nav jābaidās. Pat ja ir kādas problēmas, kolēģi un paziņas noteikti palīdzēs atrast efektīvu risinājumu. Tajā pašā laikā Ūdensvīra autoritāte un cieņa pret viņiem tikai augs.

Zivis

Līdz nedēļas vidum zīmes pārstāvji var justies ne vislabākajā veidā. Ja ir iespēja palikt mājās un ne ar vienu komunicēt, labāk to darīt. Pretējā gadījumā ir svarīgi saglabāt savu lepnumu, pretējā gadījumā iespējami konflikti gan darbā, gan personiskajās attiecībās.

Leave a Comment