Jupiters Vērsī no 2023. gada 16. maija: Andželas Pērlas ieteikumi nākamajam gadam

 

Laimes, pārpilnības un pārsteigumu planēta, Jupiters maina zīmi, virzoties uz Vērša zvaigznāju. Par to, kā mainīsies Zvaigžņu zīmju pārstāvju dzīve, ko šis notikums nesīs gada laikā, pastāstīs pazīstamā Andžela Pērla.

Jupiters maina kosmosa enerģiju, solot visiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem pārmaiņas uz labo pusi. Viņa pārvietošanās no Auna zvaigznāja uz Vērša zīmi notiks no 16. līdz 17. maijam vesela gada garumā. Eksperti iesaka ieklausīties Andželas padomos, lai nepalaistu garām jaunas iespējas, lai bez raizēm un raizēm mainītu dzīvi uz labo pusi .

Auns

Jupiters ieiet šīs zīmes otrajā mājā, kas ir atbildīga par naudu. Zīmes pārstāvji varēs atbrīvoties no problēmām un šaubām, uzsākt ceļu uz laimi un attīstīties, arī starptautiskajā sfērā. Iespējams, ka Auns pārcelsies uz citu valsti, lai uzsāktu savu biznesu vai saņemtu apmācību sava biznesa attīstībai. Andžela iesaka drosmīgi raudzīties nākotnē, nodarboties ar sevis pilnveidošanu, lai nepalaistu garām jaunas perspektīvas, un arī rūpēties par savu veselību.

Vērsis

Jupiters šīs zīmes pirmajā mājā notiek reizi 12 gados, kas nozīmē, ka Vērsis varēs mainīt dzīvi uz labo pusi. Tās ir pozitīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē un biznesa attīstības iespēja, gan labklājība. Andžela iesaka Vērsim paņemt no dzīves visu un nebaidīties no jauniem priekšlikumiem. Šis gads būs pozitīvs un daudzsološs, tāpēc zvaigznāja pārstāvji varēs paplašināt savu redzesloku un viegli gūt panākumus . Vērsis spēs iegūt popularitāti, paaugstināt pašcieņu un iegūt neatkarību.

Lasi arī: Marss Lauvā no 20. maija līdz 9. jūlijam: sarkanās planētas priekšrocības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Dvīņi

Jupiters ieiet šīs zīmes 12. mājā, kas atbild par gatavošanos pārmaiņām. Andžela iesaka zvaigznāja pārstāvjiem sākt gatavoties, lai gūtu pārliecību un viegli ieviestu pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē. Dvīņi varēs saņemt likteņa dāvanas, pārcelties uz jaunu dzīvesvietu, mainīt statusu un radikāli mainīt savu dzīvesveidu. Šis gads būs gatavošanās laiks, kad būs iespēja izmēģināt sevi kaut ko jaunu un pilnveidot nepieciešamās zināšanas.

Vēzis

Jupiters šīs zīmes 11. mājā dod iespēju mainīt nākotni, iegūt neatkarību, mainīt darbu, atvērt vai paplašināt biznesu. Vēžiem jābūt gataviem ekspansijai un jauninājumiem, kas palīdzēs rast laimi un uzticamu palīdzību. Tāpat zvaigznāja pārstāvjus gaida liktenīgas tikšanās, kad, pateicoties jaunām paziņām, izdosies rast laimi un tikt galā ar jebkādām grūtībām. Nav izslēgtas vientuļo siržu liktenīgās tikšanās, kuras jau sen ir gaidījušas pārmaiņas savā personīgajā dzīvē.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment