Horoskops 2023. gada 26. augustam: nestāstiet par saviem noslēpumiem un plānim, tas var beigties slikt!i

♌ Lauva

Šodien vēlēsies piedalīties visā, kas notiek tev apkārt, taču neaizmirsti par mēru un takta sajūtu. Nesteidzies dot padomus pa labi un pa kreisi, iejaukties strīdos un citu cilvēku lietās. Ja nemerē savu veiklību, var tikt pakļauts diezgan skarbā formā un labi, ja nu vienīgi mutiski.

📈 Paaugstināta sociālā aktivitāte

🤐 Runājiet mazāk, klausieties vairāk

❗️Konfliktu risks saglabājas

♍ Jaunava

Lieliska diena iepirkšanās, darījumu braucieniem, darījumiem ar nekustamo īpašumu. Lieliski noderēs arī personīgās tikšanās, braucieni ciemos un draudzīgas tikšanās. Un arī sestdiena labvēlīga garīgām praksēm, jogas nodarbībām, diētas sākumam.

😀 labvēlīga diena

💵 jauni finanšu apvāršņi

🧘‍♀️ Centieties saglabāt sirdsmieru

♎ Svari

Šodien tu tikai sapņosi par mieru – šķiet, ka visi, ko pazīsti, tevi atcerēsies. Zvani, ziņas, ciemošanās… Jūs esat gluži kā karstmaizes! Bet, pārsteidzoši, tas jūs neapgrūtinās, un pat tērzēšana par neko sagādās prieku.

🤯 daudz ažiotāžu

😊 Komunikācijas prieks

🆘 vajag kādu, kas palīdz

♏ Skorpions

Centieties neiesaistīties strīdos, un, ja tas jau noticis, tad vismaz sekojiet runai un neaizmirstiet uzklausīt sarunu biedru. Pat ja esat 100% pārliecināts, ka jums ir taisnība, jums nevajadzētu šaut indīgas bultas uz tiem, kas jums nepiekrīt, ievērojiet katra cilvēka tiesības uz savu viedokli.

❗️ Augsts konfliktu risks

🤬 nekļūsti emocionāls

🤝 iemācīties risināt sarunas

♐ Strēlnieks

Labvēlīga diena jebkuriem pasākumiem. Lai ko jūs šodien uzņemtos, jums veiksies, un nekādi šķēršļi jūs neapturēs. Un arī sestdiena piemērota ceļošanai, izbraucieniem pie dabas un atpūtas pasākumu apmeklēšanai.

👏 Lielisku panākumu diena

🚘 Veiksmi jūsu ceļojumos

🎉 Laiks izklaidēties

Lasi arī: Visiem piemēroti naudas piesaistīšanas veidi

Lasi arī: Tava iedzimtā dāvana atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

♑ Mežāzis

Ja šodien vēlies izmēģināt ko jaunu, dažādot savu dzīvi, dari to brīvi. Rutīna un vienmuļība tevi ir tā nogurdinājusi, ka pārmaiņas, pat nelielas, vajadzīgas kā gaiss!

😀 labvēlīga diena

📈 augsta aktivitāte

⛵️ alkas pēc pārmaiņām

♒ Ūdensvīrs

Sestdien nevajadzētu ignorēt uzaicinājumus apmeklēt un uz publiskiem pasākumiem – tā ir iespēja iegūt jaunas, ļoti noderīgas paziņas. Un vientuļiem Ūdensvīriem var būt iespēja satikt savu dvēseles palīgu.

☀️ Labvēlīga diena

🤝 interesanta iepazīšanās

❤️ izredzes uz jaunu romantiku

♓ Zivis

Pavadiet dienu kopā ar ģimeni, savu mīļoto. Un, ja esat viens, sāciet draudzīgas tikšanās. Viegla komunikācija ļaus izbēgt no raizēm un problēmām, sajust, ka dzīvi piepilda ne tikai darbs un pienākumi, tajā ir vieta priekiem.

❤️ Pievērsiet uzmanību savai personīgajai dzīvei

🤝 Satiec draugus

😊 Esiet priecīgi un mierīgi

Leave a Comment