Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: gūt panākumus būs grūtāk, bet ne neiespējami!

Finanšu prognoze visām Zvaigžņu zīmēm pateiks īsāko ceļu uz finansiāliem panākumiem vasaras un rudens krustpunktā. Zvaigžņu ekspertu padomi noderēs arī sarežģītās situācijās. Mēģiniet šonedēļ sekot ekspertu ieteikumiem, lai nepieļautu kļūdu.

Zvaigžņu ekspertu iesaka atbrīvoties no  negatīvām domām un programmām, kas traucē virzīties uz izvirzītajiem mērķiem darbā un finanšu sektorā . Dzīvsudrabs var ievērojami apgrūtināt gan tev, gan man darbu pie sevis un jaunu zināšanu iegūšanu, tāpēc ar mācībām vēlams nesteigties. Būs grūti sagatavoties panākumiem, taču tas ir iespējams. Šajā ziņā jums palīdzēs komunikācija ar veiksmīgiem cilvēkiem.

Auns

Aunam vajadzētu būt uzmanīgākam biznesā un darbā, jo dzīves ceļā var parādīties nelabvēļi. Paštaisnums ir šīs Zvaigžņu zīmes cilvēku labākais draugs. Kopumā nedēļa būs pozitīva smagam darbam un plānošanai. Zvaigžņu ekspertu atzīmē, ka jau šobrīd vari plānot savu atvaļinājumu, padomāt, kur dabūt dāvanas jaunajam gadam.

Vērsis

Vērsim labāk neieguldīt līdzekļus remontā, nekustamā īpašuma iegādē. Ir vērts izvairīties no saskarsmes ar blēdīgiem un neuzticamiem cilvēkiem. Zvaigžņu ekspertu iesaka ieskaut sevi tikai ar tiem, kam var pilnībā uzticēties. Darba nedēļas beigās iespējama neparedzēta finanšu kavēšanās, kā arī dažādu šķēršļu rašanās darba un biznesa problēmu risināšanā. Šajā periodā labāk netērēt daudz naudas.

Lasi arī: Visiem piemēroti naudas piesaistīšanas veidi

Lasi arī: Tava iedzimtā dāvana atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Dvīņi

Nauda šonedēļ mīlēs atbildīgus Dvīņus, kuri neko nekrāj vēlākam laikam. Speciālisti iesaka šiem cilvēkiem biežāk uzticēties savai intuīcijai. Sestā maņa ļaus Dvīņiem veikli un netērējot spēkus atrisināt jebkuras finansiālas nepatikšanas. Šie cilvēki varēs nostiprināt savas pozīcijas biznesā un darbā, sasniegt virsotnes hobijos un atrast jaunus ienākumu avotus.

Vēzis

Vēžiem jāatbrīvo prāts no negatīvām emocijām, jo ​​tās ļoti kavēs panākumus finanšu sektorā. Ceļš uz panākumiem ir, atbrīvojoties no negatīvisma. Tas ļaus jums gūt panākumus radošumā, bez kavēšanās uzsākt jaunu biznesu. Tāpat Zvaigžņu ekspertu iesaka šīs Zīmes cilvēkiem nesteigties, pieņemot lēmumus. Jums ir jārīkojas, klausoties un cieši aplūkojot apkārtējo pasauli un visu, kas notiek apkārt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment