Tava iedzimtā dāvana atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Nav cilvēku, kuriem daba ir atņēmusi dažas unikālas īpašības. Kāds prot darīt visu, bet pamazām, un kāds ir eksperts konkrētā lietā. Zvaigžņu eksperti pastāstīs, kādas prasmes slēpjas katrā Zvaigžņu zīmē.

Jūsu dāvana var būt kaut kur dziļi tevī, paslēpta pat pašam tās nesējam. Katrs cilvēks spēj noskaidrot, uz ko ir vērsts viņa iespējamais talants un kādā jomā viņš var būt eksperts. Tomēr ir jāatceras arī  zvaigžņu zīmju netikumi un vājās puses, jo, kā saka vecais sakāmvārds, ienaidnieki ir jāzina no redzes. Pašmācība sākas ar trūkumiem – tas ir galvenais pašpilnveidošanās noteikums.

Auns

Jūsu galvenais talants, pēc zvaigžņu ekspertu domām, ir spēja manipulēt ar cilvēkiem un virzīt tos sev vajadzīgajā virzienā. Protams, šo prasmi var izmantot gan savtīgos nolūkos, gan cilvēku labā. Tevī daudzas Zvaigžņu zīmes saskata tīru labestību, nevis tikai necaurlaidību un dzelžainus nervus.

Vērsis

Vērsi ir gudri un apdomīgi. Ja Vērsim ar matemātiku viss ir kārtībā, tad no viņa iznāks nepārspējams finansists, ekonomists vai uzņēmējs. Vērsis nav tikai gudrs, viņi zina, kā sajust naudu. Šķiet, ka šīs Zīmes pārstāvji ir dzimuši speciāli, lai nauda nonāktu kabatā. Viņi ne vienmēr prot ietaupīt, bet nopelnīt ir gluži kā divreiz divi.

Lasi arī: Tavas superspējas saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Negatīvās vīrusu programmas, kas traucē jūsu panākumiem un kā no tām atbrīvoties, lai gūtu galvu reibinošus panākumus

Dvīņi

Neviens mākslā nejūt skaistumu tā, kā to dara Dvīņi. Ja vien neesat dzimis kritiķis, noteikti jau bērnībā domājāt kļūt par mūziķi, rakstnieku, mākslinieku vai aktieri. Tev galvenais ir nenogalināt savu talantu ar rutīnas biroja darbiem. Esiet brīvi burāt, kurp ved sirds. Tavs patiesais talants ir kaut kā skaista un neparasta radīšana.

Vēzis

Vēžu aicinājums un viņu patiesais talants ir suģestija. Viņi lieliski pārvalda sarunas, tāpēc viņi panāk savu vēlmi biežāk nekā citi cilvēki. Viņi zina, kā izveidot biznesu no nulles un vadīt lielu skaitu cilvēku. Šie cilvēki ir apveltīti ar neparastu tālredzības dāvanu, jo viņiem piemīt nepārspējama intuīcija.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment