Horoskops 2023. gada 27. augustam: veltiet dienu sev un atpūtieties!

♌ Lauva

Lieliska diena radošu ideju īstenošanai. Taču darbu, kas prasa skaidru loģisko domāšanu un augstu koncentrēšanos, šodien nav vērts darīt – samazinās koncentrēšanās spējas, un no kļūdām nevar izvairīties.

😀 labvēlīga diena

🏃‍♂️ aktīvas veicināšanas iespēja

📈 Augsts radošums

♍ Jaunava

Dienas padoms ir neņemt pie sirds citu cilvēku vārdus un rīcību. It īpaši, ja tas neskar jūs personīgi. Piekrītiet, ka ir diezgan nesaprātīgi pavadīt brīvu dienu, uztraucoties par to, ka “kolēģes brālis aplaupīja veikalu” vai “bijušais klasesbiedrs aizbēga ar savu mīļāko, atstājot bērnus vīram”. Koncentrējies uz sevi un centies labi atpūsties – priekšā saspringta nedēļa.

🧘‍♀️ vajag atpūtu

❌ nekavējies pie negatīvā

🤔 Domā par nākotnes plāniem

♎ Svari

Svētdien jūsu smadzenes būs ļoti aktīvas, ko nevar teikt par ķermeni. Velti šo dienu domāšanai, ideju domāšanai, plānošanai, risinājumu meklēšanai. Bet lietas, kas prasa fiziskas aktivitātes, labāk atlikt – šodien viss izkritīs no rokām.

📉 Samazināta aktivitāte

✅ Veiciet plānošanu

❌ izvairieties no fiziskām aktivitātēm

♏ Skorpions

Pavadi dienu darot to, kas sagādā prieku! Sarežģīta, raizēm piepildīta nedēļa jau aiz muguras, un arī nākamā solās būt ļoti saspringta un notikumiem bagāta. Atpūtieties, atpūtieties un uzlādējieties.

☀️ Labvēlīga diena

😀 iepriecini sevi

❌ Nedomā par skumjām lietām

♐ Strēlnieks

Ieskatieties savā makā un prātīgi novērtējiet savu pašreizējo finansiālo stāvokli. Plānojiet savus izdevumus, izveidojiet iepirkumu sarakstu, neaizmirstiet par obligātajiem maksājumiem. Reizēm naudas lietās esi pārāk vieglprātīgs un atļaujies izšķērdēties, taču tagad labāk esi saimnieciskāks, lai tuvākajā laikā nepaliktu strupceļā.

💵 Plānojiet savus izdevumus

✅ pildīt finansiālās saistības

❌ netērē naudu sīkumiem

Lasi arī: 10 maģiski noslēpumi, ko glabā jūsu kaķis

Lasi arī: Ko dara zvaigžņu zīmju pārstāvji iekrītot peļķē

♑ Mežāzis

Svētdien Mežāžiem rezultāta labad ir kontrindicētas jebkādas aktivitātes. Dienu labāk velti lietām, kuras tev patīk darīt, un pats process sagādā prieku. Un arī svētdiena ir labvēlīga garīgām praksēm, labsajūtas procedūrām un skaistumkopšanas salonu apmeklējumiem.

☀️ Labvēlīga diena

😀 iepriecini sevi

🧘‍♀️ rūpējies par savu ķermeni un garu

♒ Ūdensvīrs

Šodien jūs varat pārvietot kalnus, bet, ja tādas vēlmes nav, lai tie paliek savās vietās. Nepiespiediet sevi kaut ko darīt, ja nevēlaties, un vienkārši atpūtieties. Un nepārmetiet sev slinkumu, jūs nevarat nopelnīt visu naudu, jūs nevarat pārtaisīt visus gadījumus …

📈 paaugstināta aktivitāte

🎉 Ļaujiet sev darīt to, ko vēlaties

❗️Nepārstrādājies

♓ Zivis

Šodien Zivīm jāsāk plānot lietas nākamajai nedēļai – tā būs diezgan aizņemta. Pabeidziet mazus darbus, lai tie vēlāk nenovirzītu jūsu uzmanību, veiciet nepieciešamos zvanus, apmaksājiet uzkrātos rēķinus. Vakarā dodieties pastaigā, vēlams vienatnē.

📖 plānošanas diena

✅ sakārtot lietas, sakopt “astes”

👣 Dodies vakara pastaigā

Leave a Comment