Ko dara zvaigžņu zīmju pārstāvji iekrītot peļķē

Katrs no mums ir bijis situācijā, kad viss iet uz leju. Ikviens var iesēsties peļķē, slaistīties, nokļūt kuriozā situācijā, kļūstot par vispārējas izsmiekla objektu.

Vērot, kā dažādas Zvaigžņu zīmes tiek galā ar neparastām situācijām, ir ļoti smieklīgi. Kāds sāk nervozēt un trīcēt no bailēm, kamēr kāds steidzas peļķē kā tanks, nesamazinot ātrumu.

Auns

Auni nesēž peļķē, un, ja viņiem šķiet, ka viņu plāni un darbi drīz tiks sabojāti, viņi tāpēc nemazgāsies. “Nu jā, es nokritu, es nevarēju, un ko tad?” Auni labprātāk dotos uz klosteri, nekā parādītu visai pasaulei, ka ir noraizējušies vai ļoti satraukti. Arī kritika viņiem nerūp. Viņuprāt, tas vispār neko nemaina.

Vērsis

Šie cilvēki izmisīgi cenšas parādīt visai pasaulei, ka viņiem klājas lieliski, neskatoties uz fiasko. Patiesībā viņi ir vienkārši šokēti, ka viss nav izdevies. Sēžot peļķē, Vērsi neveiksmīgi mēģina izlikties, ka viņi ir spēcīgi, taču no malas tas bieži izskatās vienkārši smieklīgi. Mēģiniet paskatīties uz sevi ar citu cilvēku acīm – un mazāk uztraucieties.

Lasi arī: 5 neparasti veidi, kā piesaistīt naudu

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji pirmdienā ierodas darbā

Dvīņi

Dvīņi atradīs savas neveiksmes vainīgo. Ja viņi iekļuvuši peļķē cita cilvēka vainas dēļ, viņam labāk ir skriet, neatskatoties. Šī zvaigžņu zīme nezinās žēlastību, kad tā nolems, ka jums vajadzētu atriebties. Ja viņi paši kļuva par viņu upuriem, tad viņi tik un tā sevi nesodīs. Labāk vēl 500 reizes, tad viņi uzkāps uz tā paša grābekļa un meklēs kādu vainīgo par šo rīcību.

Vēzis

Vēži prasmīgi izkļūst no neveiklām situācijām. Ja kaut kas nogāja greizi, un kāds turpina pārliecināt pārējos, ka Vēzis tikko iesēdies peļķē, viņš apklusīs nenogurstošo. Tad Vēzis mainīs tēmu, un visi izliksies, ka visi ir aizmirsuši, lai gan tas tā nav. Diplomātija šai Zīmei nav raksturīga – labāk uz kādu kliegt, iedot pļauku vai vienkārši mīdīt zemē.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment