Horoskops 30.septembrim – visi konflikti atrisināsies pozitīvi!

Svari

Palutiniet sevi stingrāku paškritiku gadījumā – labākais līdzeklis pret lielummāniju. Tas ir iespējams, ka problēma ir no pagātnes, ko jūs jau esat sācis aizmirst, radiet pārmaiņas savā dzīvē. Liela vajadzība pēc prātīga notikumu novērtējuma. Šajā gadījumā jums būs viegli veikt dažas izmaiņas un nostiprināt savu pozīciju.

Lasi arī: Kāpēc skaitlis 7 ir laimīgs daudziem no mums

Skorpions

Nelabvēlīga diena komandējumiem, ieguldījumiem, sava uzņēmuma paplašināšanai. Esiet gatavi šodien dzirdēt negaidītas nepatīkamas ziņas. Jūs varat sajust, ka jūsu dzīvības spēki un personīgā enerģija nav pietiekami, lai atrisinātu radušās problēmas. Bet šī ir pagaidu sajūta.

Strēlnieks

Aktīva darba diena. Šodien neatrisinātas problēmas pastāvīgi atgādina par sevi un veicina izlēmīgas darbības. Nav nepieciešams savos plānos iesaistīt partnerus un tuviniekus, viņi tos nesaprot un neapstiprina. Dienas otrajā pusē varat kādu laiku atpūsties, darot mīļāko lietu, bet jūs nevarēsiet aizmirst par problēmām.

Mežāzis

Jūsu sociālā stāvokļa un materiālā līmeņa stabilitāte nedrīkst radīt šaubas. Iespējams, iegūsiet jaunus interesantus piedāvājumus. Bet zvaigznes iesaka nesteigties ar jaunām investīcijām – labāk tos atlikt. Daudzi Mežāži izjutīs trauksmi nākotnē, neuzticies veiksmei un uzvarām un dod priekšroku zelta vidusceļam.

Lasi ari: No labākā līdz sliktākajam: Zodiaka zīmju laulību reitings

Ūdensvīrs

Šo dienu var apzīmēt neapmierinātība, neveselīga juteklība, dvēseles draudzība. Neparedzēts konflikts ir iespējams, taču tas tiks ātri atrisināts tavā labā, ja atbrīvosieties no agresijas, neapmierinātības un kairinājuma. Jums būs jāpārvalda izdevumi – ir iespējamas neparedzētas materiālās izmaksas.

Zivis

Šodienas horoskops saka, ka jūs gaida parasta, ikdienas dienu. Iespējami šķēršļi un agresija no nelabvēlīgām personām. Arī ģimenes attiecībās ir iespējamas problēmas. Paaugstināta agresivitāte var izraisīt jūsos rupju izturēšanos vai apvainot ikvienu, kas dzīvo tuvumā. Centieties atturēties no tā, jūs varat nodarīt kaitējumu nevainīgiem cilvēkiem.

Avots

Leave a Comment