Kāpēc skaitlis 7 ir laimīgs daudziem no mums

Ir zināmi skaitļi, kurus uzskata par veiksmīgiem, un skaitlis 7 tiek uzskatīts par vienu no vislaimīgākajiem skaitļiem!

Neatkarīgi no tā, vai tās ir septiņas nedēļas dienas, vai septiņas varavīksnes krāsas vai pat septiņas zemes, vai septiņas jūras un pat septiņi kontinenti, viss pasaule ir neapšaubāmi veiksmīga!

Lasi arī: Jūsu komforta zona, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Garīgajā pasaulē 7 tiek uzskatīts, ka tas simbolizē patiesības meklētāju. Šis skaitlis nav saistīts ar kādu reliģiju, bet tie, kuri seko tā žēlastībai, ir svētīti ar izņēmuma spēku!

Cilvēki, kuri uzskata, ka 7 ir laimīgs skaitlis, ir garīgi, inteliģenti, analītiski, mērķtiecīgi, introspektīvi. Turklāt viņi tiek uzskatīti par rūpīgiem, intuitīviem un zinošiem!

Cilvēki, kuru laimīgais skaitlis ir 7, arī demonstrē lielisku iekšējo gudrību!

Nauda nenozīmē neko cilvēkiem, kuru laimīgais skaitlis ir 7, jo viņi nekad nedos sliktu izvēli vai pieņems lēmumu, balstoties uz paredzamo finanšu rezultātu. Viņi arī ienīst tenkas un neatbild šiem cilvēkiem!

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes mīļākais alkoholiskais dzēriens

Sievietes, kuras izvēlas šo skaitli, tiek uzskatītas par skaistas. Viņām nepatīk sarūgtināties spoguļa priekšā, bet tās ir ļoti burvīgas. Viņas pilnīgi nezina, ka daudzi no viņām savā prātos ir kaut kas pilnīgi atšķirīgs.

Tiek uzskatīts, ka cilvēkiem, kuru laimīgais skaitlis ir 7, ir arī negatīvas iezīmes. Viņi var atsvešināt cilvēkus, piemēram, ar viņu sarkasmu!

Avots: esotericblog

Leave a Comment