No labākā līdz sliktākajam: Zodiaka zīmju laulību reitings

“Laulības panākumi nav atrast pareizo cilvēku, bet kļūt par īsto cilvēku”, – Barnett R. Brickner

1. Vēzis

Pastāvīgie, jutīgie Vēži ir dziļi apņēmušies viņu attiecībās. Viņi tās izdziedina tik daudz, ka šķiet, ka tas ir viņu dzīves centrs. Ja esat precējies vai apprecējies ar šo Zodiaka zīmes pārstāvi, jūs varat sevi uzskatīt par vislaimīgāko cilvēku uz Zemes!

Lasi arī: 8 iemesli, kāpēc jūsu dzīvē vajadzētu būt šīs Zodiaka zīmes pārstāvim!

2. Mežāzis

Tradicionāli Mežāzis ieņēma augstu vietu rangā, mūsu gadījumā – kā viens no labākajiem partneriem laulībā. Tas ir saistīts ar viņu uzticību, kas ir svarīgs aspekts jebkurām attiecībām. Mežāzis ir orientēts uz ģimeni, un jā, jūs varat teikt, ka viņš ir darbaholiķis. Bet, tiklīdz viņš apprecēsies, viņš noteikti atradīs laiku ģimenei.

3. Auns

Neapmierinošais, bet atbildīgais Auns var nebūt visuzskatāmākais laulības partneris, jo ir grūti piesaistīt to sev. Bet, tiklīdz jūs kļūsiet par viņa draugu, viss pārvērtīsies pavisam citādi. Viņi tevi pasargās no visa un uztvers laulības ideju ļoti nopietni.

4. Zivis

Sapņotājas Zivis ir brīnišķīgi cienītāji, ja viņi iziet no viņu sapņu pasaules un domā par viņu mīlestības patiesajiem aspektiem. Viņiem var būt vajadzīgs laiks, lai pierastu pie materiālās pasaules, bet tiklīdz viņi to darīs, viņi kļūs ārkārtīgi piesaistīti personai gan fiziski, gan emocionāli. Jūs varat uzticēties viņiem, jo ​​tie ir ļoti jutīgi cilvēki, kuriem nav tendence kaitēt. Tas padara tos par ideāliem partneriem laulībā.

Lasi arī: 7 pazīmes, kā instinkti tev saka, ka tu esi ar nepareizo cilvēku

5. Vērsis

Spītīgais Vērsis ir ārkārtīgi lojāls. Viss, kas jums jādara, ir jāpievērš viņa uzmanību! Tiklīdz jūs to izdarīsiet, viņš parūpēsies par pārējo.

6. Dvīņi

Dvīņi nedaudz vilcinās, bet tie ir jutīgi un vienmēr cenšas saprast apkārtējo cilvēku iekšējo pasauli. Ar divkāršotu interesi viņi to dara ar saviem mīļajiem. Ja jūs sākat nopietnas attiecības ar Dvīņiem, tad sagatavojieties ātrām kāzām.

7. Skorpions

Noslēpumainajam un kaislīgajam Skorpionam nepieciešams noteikts laiks, lai izkļūtu no tā komforta zonas. Viņiem ir vajadzīgs partneris, kam ir pacietība, lai izmēģinātu dažādas pieejas. Skorpioniem nepatīk meli un viņi apprecēsies tikai tad, ja viņi tev uzticēsies 100%. Tātad, ja jūs vēlaties redzēt Skorpionu kā dzīves partneri, tad lūdzu, intriģējiet viņu. Ja jums izdosies, jūs saglabāsiet savas saistības ilgu laiku.

Lasi arī: Kā rakstiski flirtē katrā zodiaka zīmē dzimušie? Mīlestības vēstuļu horoskops

8. Strēlnieks

Brīvību mīlošo un neatkarīgo Strēlnieku ir ļoti grūti piesaistīt sev. Tādēļ tas ir ideāls variants tiem, kam patīk piedzīvojumi. Šajā gadījumā – piedzīvojumi attiecības.

9. Svari

Līdzsvars ir līdzsvars. Protams, vai ne? Viņi mīl visu, kas var lepoties ar skaistumu un iespaidīgu vizuālo apvalku. Tomēr viņiem nepatīk konfrontācija, kas padara viņus par ideāliem diplomātiem.

10. Jaunava

Praktiskā Jaunava ir pārāk neatkarīga, lai izvēlētos laulības partneri. Tomēr, pārejot uz laiku un pacietību, jums var būt iespēja uzvarēt viņu mīlestību. Tiklīdz viņi veic šo soli, viņu attiecības ilgst ilgu laiku.

Lasi arī: 10 sapņi, kas sola veiksmi un naudu

11. Lauva

Lauva ir “es, es un atkal es”. Viņi patīk sevis mīlestība un sava refleksija. Tāpēc, lai piesaistītu viņu uzmanību, jums ir jāpārliecina par to pašu vai jūsu sasniegumiem. Tas arī palīdzēs jums to iegūt. Kad šie nosacījumi ir izpildīti, mēs varam teikt, ka viņi garantē ilgu un laimīgu ģimenes dzīvi.

12. Ūdensvīrs

Berūpīgo Ūdensvīru – ir visgrūtāk piesaistīt ģimenes attiecībām. Viņiem vissmagāk ir ar saitēm, jo viņi bauda vientulību un neatkarību. Tādēļ laulība tiek uzskatīta par lamatām.

Avots

Leave a Comment