Horoskops 31.augustam – turpiniet kustību uz priekšu!

Jaunava

Piemērota diena garīgai uzlabošanai. Varbūt jūsu entuziasms un vēlme pēc materiālās labklājības ir slēpusi no jums patieso stāvokli vai atsvešinājuši dažus no jūsu paziņām. Mēģiniet samierināties ar visiem, ar kuriem jūs esat strīdā vai saspīlētās attiecībās – un viss tiks atrisināts. Jūs nevarat noraidīt pieprasījumus, parādīt alkatību, savtīgumu.

Lasi arī: 7 pazīmes, ka jums ir augsti attīstīta abstraktā domāšana

Svari

Piešķiriet dienu individuālajai radošai darbībai, mājas lietām. Dažas izmaiņas vientuļo Svaru personīgajā dzīvē ir iespējamas. Viņiem būs jāizdara izvēle starp mīlas aizraušanos un viņu stāvokli sabiedrībā.

Skorpions

Iespējams, ka šodien jūs varēsiet īstenot dienas plānus, taču pastāv liela konfliktu situāciju iespējamība ar partneriem vai priekšniekiem, kā rezultātā jūs varētu ciest. Esi piesardzīgs: tenkas un ļaunas mēles mēģinās kaitēt jums. Nedrīkst iejaukties citu cilvēku sarunās, daudz mazāk strīdos.

Strēlnieks

Tikšanās ar veco draugu ir lieliska. Saziņa ar pretējo dzimumu tev būs labvēlīga. Iespējams, ka tev būs ietekmīgs patrons.

Mežāzis

Jūsu dzīves potenciāls šodien būs augstumā, bet iekšējās enerģijas pārpalikums var novest pie attiecību pasliktināšanās ar kādu no kolēģiem. Visticamāk, ka jūsu šķietamais maigums, skumjas un melanholijas avots izraisīs partnera vai priekšnieka vēlēšanos uzlikt jums papildu pienākumus. Iespējams, ka jums būs jāķeras pie lietām, kurām nepieciešams tūlītējs risinājums. Vakaru ir ieteicams veltīt personīgās dzīves un garīgās attīstības problēmām. Sapnis piepildīsies.

Lasi arī: Naudas horoskops: kā pareizi izvēlēties maku pēc Zodiaka zīmes

Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīram ir visas problēmas, kas saistītas ar finanšu izmaksām vai ieņēmumiem. Strauju pakalpojumu vai sociālās pozīcijas izmaiņu iespējamība ir lieliska. Jums vajadzētu domāt par savu veselību.

Zivis

Zivju horoskops šodien iesaka atturēties no lieliem izdevumiem. Iespējami satraucoši pārpratumi ar tuviem cilvēkiem. Atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu – iespējams, ka ārējā ietekme vai subjektīvs stāvokļa novērtējums tikai sarežģī situāciju. Sapnis drīz tiks piepildīts. 

Avots

Leave a Comment