Horoskops: kādas vecumdienas sagaida katras Zodiaka zīmes pārstāvjus?

 

grandparents-celebrate-63-years-of-love-with-adorable-photo-shoot

 

AUNS

Auns dot priekšroku sava vecuma neņemšanai vērā, dzīvo vienam mirklim, nedomā par to, kas gaidīs rīt. Šāds garīgs un fizisks mundrums ļauj līdz pat sirmam vecumam saglabāt jaunības enerģiju. Varbūt 60 gados Auns arī ģērbsies (mazliet) citādāk, nekā zaļā jaunībā, bet aizraušanās ar motocikliem nekur nebūs zudusi, turklāt visu darīs ar tādu pašu enerģiju kā agrāk!

 

VĒRSIS

Vērši dievina pamatīgas maltītes, reizēm pat pārāk pamatīgas, tāpēc ar vecumu viņiem bieži nāk klāt ne tikai gadi, bet arī svars. Ar laiku spītīgie Vērši arī kļūst gan psiholoģiski, gan fiziski vēl neelastīgāki. No otras puses – Vērsis ir viena no izturīgākajām zīmēm un, pat neskatoties uz vienu vai otru kaiti, dzīvos līdz ļoti ilgam vecumam.

 

DVĪŅI

Dvīņi jau jaunībā izraugās sev mērķus un pakāpeniski iet uz priekšu, netaisoties samazināt ātrumu līdz ar gadiem. Veltīgi cerēt, ka Dvīnis ātrāk pārnāks mājās no darba (vēl sliktāk, ja viņš strādā no mājām – var nepārnākt nekad). Pat pusmūžā Dvīni reti redzēsi dīkā atpūtā kamīna priekšā. Dvīņu karjeras izaugsme turpināsies līdz pensijai un, ja būs tāda iespēja, arī ilgāk.

 

VĒZIS

Vēži var būt divu veidu cilvēki: tie, kuri nekļūst pieauguši nekad, un tie, kuri vecumdienās sāk vēl vairāk rūpēties par apkārtējiem kā tāda Māte Terēze. Gan Vēzim, gan, starp citu, arī Lauvam ir svarīgi, lai apkārtējie cienītu viņu “cienīgo sirmo galvu”. No Vēžiem iznāk klasiski vectētiņi un vecmāmiņas – tādi, kādus dievina visi bērni.

 

LAUVA

Lauvas pēc dabas var būt visai iecietīgi un labvēlīgi noskatīties no augšas. Līdz ar gadiem viņu raksturs kļūst mierīgāks, viņi paši – cēlāki un nobriedušāki, ar izteiktu sava diženuma apziņu un dažiem liekiem pašapziņas kilogramiem, tāpēc viņi arī no apkārtējiem sagaida cieņu pret šo vareno personību, autoritātes atzīšanu un reizēm (smagākos gadījumos) pat pielūgsmi. Lauva sapņo kļūt par atdarināšanas paraugu, tāpēc tiecas sasniegt galvenos dzīves mērķus pēc iespējas agrāk, lai varētu izbaudīt darba augļus visā pilnībā.

 

Lasi vēl: Noskaidro, no kā visvairāk cilvēki baidās, pienākot vecumdienām!

JAUNAVA

Daudzas Jaunavas līdz ar gadiem sāk arvien negatīvāk uztvert apkārtējo pasauli, īpaši, ja ļaus savai kritiskajai attieksmei plaukt un zelt. Jaunavas allaž rūpējas par labas fiziskās formas uzturēšanu un labu veselību, tāpat arī seko līdzi, lai smadzenēm netrūktu garīgas barības. Jaunava gados ir solīds kungs vai dāma, nedaudz stingra, bet ļoti gudra.

 

SVARI

Svarus vienmēr nodarbina to ārējais izskats, tāpēc viņi dara visu iespējamo, lai pēc iespējas ilgāk novērstu grumbiņu parādīšanos un liekos kilogramus. Kā likums, viņiem tas arī izdodas, un pat astoņdesmit gadu vecumā Svariem izdosies pārliecināt apkārtējos, ka viņiem taču vēl nav pat četrdesmit!

 

SKORPIONS

Skorpioni ar gadiem kļūst dižmanīgi un reprezentatīvi. Viņiem sevi patīk uztvert kā gudrību uzkrājušus filozofus, un patiesībā taisnība jau vien ir. Vienīgais mīnuss – padzīvojuši Skorpioni var pārāk ieciklēties uz personīgo pārliecību un mērķiem tā, ka pārstāj pamanīt pasauli sev apkārt, tāpēc viņiem jāpiesargās, lai nekļūtu par tiepšām un īgņām.

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieki dara, ko var, lai par vecumu nedomātu vispār. Gadās, ka šis mērķis kļūst par uzmācīgu ideju, un viņi sāk krist uz nerviem visiem apkārtējiem ar jautājumiem par savu iespējamo vecumu, cerot izspiest pārīti glaimojošu atbilžu un komplimentu. Starp citu, slavas dziesmas parasti ir vietā, jo Strēlnieki, neskatoties uz slinkumu parūpēties par sevi, izmanās saglabāt seksīgumu un pievilcīgumu līdz sirmam vecumam.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem laiks it kā rit pretējā virzienā. Mežāži jau piedzimstot ir “mazi vecīši”, pārāk nopietni, gudri un atbildīgi savam vecumam, bet, kļūstot vecākiem, viņu raksturā parādās arī spēja padauzīties un pasmieties. Vecumdienās Mežāži var izturēties kā īsti bērni (pat nebūdami bērna prātā).

 

ŪDENSVĪRS

Arī Ūdensvīri bērnībā bija ļoti nopietni. Ar gadiem Ūdensvīri kļūst arvien ekscentriskāki, pārstāj interesēties par apkārtējiem un to viedokli un ap gadiem 80 izturas tā, kā viņiem lēmusi daba.

 

ZIVIS

Zivis paniski baidās no vecuma un tā, kas vēl nav piedzīvots, izdarīts, piepildījies! Zivis bieži atrod laiku, lai izvērtētu katra dzīves posma rezultātus, apkopotu ieguvumus, salīdzinātu bilances. Jo mazāk Zivis par to uztrauksies, jo ilgāk un laimīgāk dzīvos, jo nekas taču tik ļoti nesaīsina dzīvi kā pastāvīga raizēšanās.

la.lv

Leave a Comment