HOROSKOPS. Kas jāzina par gudro un prātīgo Jaunavu?

Jaunava pārāk nepieķeras naudai, tomēr to nešķiedīs. Viņasprāt, savus līdzekļus vērts tērēt par lietām, kas vienlaikus pilda gan estētiskās, gan praktiskās funkcijas.

Saka, ko domā

Attiecībās ar radiniekiem un kaimiņiem mēdz būt gana tieša un bez aplinkiem saka, ko domā. Turklāt savā ģimenē sevi uzskata par teju gudrāko būtni, tāpēc patīk citus pamācīt un dot tiem padomus.

Audzina ar stingrību un mīlestību

Bērnus audzina ar domu, lai, tiem pieaugot, būtu ar ko lepoties. Stingrība un mīlestība ir nosacījumi, ar kādu Jaunava izturas pret saviem bērniem.

Darbā grib brīvību

Darba vidē Jaunavai patīk baudīt brīvības sajūtu. Tas attiecas gan uz darbalaiku, gan uz pienākumiem. Jebkura veida ierobežojumi var novest pie stresa un emocionāla sprādziena. Dzīve tās dažādībā viņai šķiet interesantāka nekā rimta vienveidība. Tāpēc Jaunava bieži strādā vairākos darbos vienlaikus.

Gatava palīdzēt tuvajiem

Pret partneriem darbā un arī personiskajā dzīvē izturas draudzīgi un ar sapratni. Labprāt uzklausa un ir gatava palīdzēt. Tomēr par savu iecietību no partnera gaida, ka tas radīs viņai drošības un stabilitātes izjūtu, lai Jaunava var radoši izpausties. Ja kāds atļaujas demonstrēt, ka ir pārāks par Jaunavu, tad tās ierasto draudzīgo attieksmi nomaina stūrgalvība un principialitāte. Bieži vien viņa labprāt pasmejas par citiem, bet pašai nepatīk, ja citi pasmejas par viņu.

Draugu maz, bet labi

Viņa labi saprotas ar cilvēkiem, jo daba ir devusi prasmi izteikties un ieinteresēt. Draugu ir maz, bet, ja ir, tad tiem ļoti pieķeras. Dažkārt draugi var kļūt tuvāki pat par ģimenes locekļiem. Jaunavai gribas būt perfektai, teju ideālai, tāpēc viņa pret sevi izturas kritiski, tādējādi radot mūžīgi ar kaut ko neapmierinātas personas iespaidu, no kā pati cieš.

Ceļojot meklē iespaidus

Saviem ceļojumiem izvēlas vietas, kur var gūt daudz pozitīvu emociju un iespaidu. Jaunavu interesē, kā dzīvo cilvēki citās zemēs, to kultūra un paražas. Karjeras jautājumos Jaunavai nav viena konkrēta mērķa.

Avots:

la.lv

Leave a Comment