Kāršu horoskops: ko zvaigznes sola Kārava zīmē dzimušajiem?

Kārava divnieks – izmanīgs darbonis

Kārava divniekiem piemīt iedzimta intuīcija. Ja šīs kārts pārstāvji pēc tās vadīsies, tad noteikti ies pa pareizo ceļu, kas atnesīs viņiem panākumus. Ar šo intuīciju cieši saistīta augsta vērtību sistēma un sajūta par īpašu dzīves misiju, kuras īstenošanā nereti iesaistās kārava divnieku partneri un pat paziņas.

Kārava divnieki ir zināmā mērā godkārīgi un visvairāk tiecas pēc naudas. Šī godkāre ir lietderīga, jo pamudina kārava divniekus izkāpt no iebrauktajām sliedēm, kurās viņi mēdz iestrēgt, it īpaši mīlestības jomā.

Ja kārava divnieki ieklausīsies iekšējā balsī, tad diezgan ātri iegūs pelnīto balvu. Šīs kārts pārstāvji cenšas sevi pilnībā veltīt vienai lietai un šajā jomā sasniegt virsotni.

Kārava divnieks ir viena no veiksmīgākajām kavas kārtīm, un tad, ja cilvēks, kam šī ir dzimšanas kārts, nav spējis sasniegt uzplaukumu, tad var vainot tikai pats sevi. Šo kārti dēvē par izmanīgā darboņa kārti tāpēc, ka tās pārstāvji parasti nodarbojas ar biznesu un finanšu jautājumiem. Bieži viņi strādā partnerībā ar draugiem un paziņām. Kārava divnieks ir partnerības kārts – tās pārstāvji reti strādā vieni paši.

Divnieks ir loģikas skaitlis, un kārava divniekiem piemīt visnotaļ ass prāts un aprēķins. Tomēr tad, ja kārava divnieks piedzīvo emocionālas problēmas, viņš pārtop par kritisku un pesimistisku cilvēku.

Finanšu ziņā kārava divnieks ir viena no kavas veiksmīgākajām kārtīm. Parasti kārava divniekiem izdodas gūt no savas darbības lielu peļņu, it īpaši pēc 35 gadu vecuma. Viņiem ir par ko pateikties liktenim.

Kārava divniekiem ir jāseko līdzi tam, lai sociālās saistības neiedragātu viņu veselību un labklājību. Dažkārt šīs kārts pārstāvji tik lielā mērā nododas darbam, ka aizmirst parūpēties par sevi. Kārava divnieki var kļūt bagāti, pateicoties nekustamajiem īpašumiem, it īpaši vēlīnos dzīves gados un saglabāt labu veselību līdz sirmam vecumam. Šie cilvēki var nodzīvot pat līdz 100 gadiem.

Vairāki kārava divnieki jūt, ka viņu dzīve ir piepildīta ar īpašu jēgu un virzīta uz kādas misijas izpildi. Šīs misijas būtība ir sniegt tādas vai cita veida augstākās zināšanas cilvēcei un tuviniekiem. Kārava divnieki ir gaismas vēstneši.

Kārava trijnieks – finansiāls radošums

Tiek uzskatīts, ka no visām kārtīm kārava trijniekiem ir teju visgrūtākais liktenis. Tas jo īpaši attiecas uz sievietēm, kam kārava trijnieks ir dzimšanas kārts, jo viņu personīgā un karmiskā kārts – kārava dāma – ir vēl viena no problemātiskajām kavas kārtīm.

Kārava trijnieka vērtību sistēmas nestabilitāte un smagā mīlestības karma no iepriekšējām dzīvēm (pirmā karmiskā kārts – ercena sešinieks) var novest pie nopietnām grūtībām personiskajās attiecībās. Turklāt kārava trijnieki ir ārkārtīgi noraizējušies par savu finansiālo stāvokli. Kārava trijnieki izjūt pastāvīgu trauksmi un neizlēmību, un tiem ir jāmeklē pozitīvs pielietojums savam pārlieku aktīvajam intelektam. Vislabākais problēmas risinājums var būt radoša pašizpausme.

Lai dzīvē sasniegtu harmoniju un pārvarētu daudzus kārdinājumus un pārbaudījumus, kārava trijniekiem ir jāattīsta sava iedzimtā interese par metafiziku. Šīs kārts pārstāvji spēj ar prātu piekļūt Visuma noslēpumiem. Šo noslēpumu skaitā ir sapratne pašiem par savas dzīves un personīgās karmas būtību – šī sapratne viesīs mieru dvēselē.

Kārava trijnieki vienmēr prot atšķirt patiesību no meliem, taču dažkārt cenšas ignorēt šo savu spēju. Tomēr ne visi kārava trijnieki saskaras ar šo problēmu. Izmantojot savas dzimšanas kārts augstākās veltes, viņi efektīvi izmanto savus radošos spēkus un lieliski pašizpaužas dažādos veidos. Kārava trijnieki var kļūt par izciliem oratoriem un sabiedriskajiem darbiniekiem.

Kārava trijnieki ir apveltīti ar spēcīgu intelektu un tikpat iespaidīgu daiļrunības spēku. Pateicoties tam, viņi spēj īstenot dzīvē jebkuru ideju, kurai patiesi tic. Kārava trijnieki tiecas pēc tādas profesijas, kas ļautu viņiem daudz ceļot un nodarboties ar visdažādākajām lietām. Raksturīgi, ka viņu dzīvē ir kāds jaunāks cilvēks, kura dēļ nākas nest upurus – nereti tie ir kārava trijnieka bērni.

Divi deviņnieki, kas ir starp kārava trijnieku dzīves ceļa kārtīm, liecina par iespējamām nepatikšanām dzīves otrajā pusē, taču no tām var izvairīties, pievēršoties dzīves garīgajai pusei. Tas ienesīs kārava trijnieku dzīvē viedumu un harmoniju.

Kārava trijnieki ir nākuši pasaulē, lai pieredzē pārbaudītu daudzas idejas un atrastu starp tām īsto. Šie cilvēki vienmēr gūst labumu no ceļojumiem un pārmaiņām, tāpēc vēlams, lai viņi izvēlētos tādu karjeru, kas nodrošina zināmu brīvību šajā jomā.

Kārava četrinieks – stabilu vērtību kārts

Kārava četrinieks ir finansiālas stabilitātes kārts. Šī stabilitāte tiek sasniegta, pateicoties smagam darbam. Kārava četriniekam lielākā mērā nekā citām kavas kārtīm ir jāpieliek pūles, lai saņemtu apbalvojumu par saviem centieniem. Tomēr – ja cilvēki, kam kārava četrinieks ir dzimšanas kārts, ies pa vieglākās pretestības ceļu, viņus gaida vilšanās un neveiksmes.

Kārava četriniekiem ir teicama lietišķā izjūta – viņi spēj izcili organizēt biznesu un to pārvaldīt. Lai gan citi cilvēki kārava četriniekus var uzskatīt par stūrgalvīgiem, šīs kārts pārstāvji zina – ja viņi uzturēs kārtību savā dzīvē un skaidri noteiks mērķus, tad noteikti sasniegs panākumus un laimi.

Ja dzīve rit pa labi iemītām sliedēm, kārava četrinieki neparko nesāks kaut ko mainīt, lai kā arī pret to attiektos apkārtējie. Jau bērnībā vairākums kārava četrinieku stingri apzinās, kas viņiem dzīvē ir svarīgi, un kas ne.

Darbs, ko veic kārava četrinieki, nereti mēdz būt saistīts ar viņu laulātajiem partneriem vai tuvākajiem draugiem. Kārava četrinieki ir visnotaļ sabiedriski – viņiem ir daudz paziņu un draugu. Viena no galvenajām problēmām, ar kuru viņi saskaras, ir nosliece iestrēgt, apstāties pie sasniegtā un nevēlēšanās iet tālāk.

Būtībā viss, kas nepieciešams, lai kārava četrinieki būtu laimīgi, ir darbs. Līdzko viņi ķeras klāt darbam, viss viņu dzīvē nokārtojas un iekšējās bailes izplēn pašas no sevis.

Vēlīnos dzīves gados kārava četrinieki sasniedz lielāku brīvību, laimi un materiālo labklājību. Parasti viņi ir ilgdzīvotāji un vecumdienās mīl ceļot pa pasauli, atgūstot to, ko palaida garām jaunībā.

Kārava piecinieks – cienījamas balvas meklētājs

Šīs kārts pārstāvjiem dzīves ceļā nākas saskarties gan ar problēmām, gan dāsnām balvām. Līdzīgi kā visi piecinieki kārava piecinieks neieredz rutīnu un izvairās no visa, kas var ierobežot viņa brīvību. Kārava piecinieks var kļūt par mūžīgo ceļotāju, kas nekur ilgi nepaliek un neizveido ciešu saikni ar citiem cilvēkiem.

Tomēr citi šīs kārts pārstāvji atrod laimi darbā vai ciešās attiecībās, izveidojot sev stabilitātes saliņu nemierīgajā pasaulē. Kārava piecinieku galvenās bažas ir par darbu un personīgo dzīvi. Visiem kārava pieciniekiem raksturīga iekšēja neapmierinātība; viņi vēlas radīt kaut ko vērtīgu un panākt dzīvē stabilitāti.

Kārava pieciniekiem nav viegli atrast profesiju, kas viņiem būtu pa prātam. Daudzu šīs kārts pārstāvju izvēle apstājas pie tirdzniecības – pateicoties tam, viņi iegūst iespēju komunicēt ar cilvēkiem visdažādākajos līmeņos un parasti gūst lielus panākumus.

Kārava pieciniekiem uzglūn finanšu problēmas un situācijas, kurās viņiem nāksies maksāt lielu cenu par savu labsirdību. Karmiskā kārts – kārava deviņnieks – padara kārava piecinieku ārkārtīgi dāsnu un liecina par to, ka viņam vajadzēs maksāt lielus parādus, kas velkas līdzi no iepriekšējām inkarnācijām. Kārava piecinieki dāsni dalās savos ienākumos ar tuviniekiem un draugiem, lai gan dažkārt viņi var arī izmantot citus cilvēkus, pēc tam to nožēlojot.

Kārava pieciniekiem piemīt iedzimts garīgums – viņi saprot, kas ir īstās vērtības. Daudzi kārava piecinieki ir apveltīti ar īpašu psihisku talantu – viņu uzdevums ir izmantot savas spējas praksē.

Kārava piecinieki nāk pasaulē ar diezgan smagu karmu, kuru izdzīvot neizdodas uzreiz. Viņus gaida grūts darbs un slinkot nedrīkst. Kārava pieciniekiem ir jāizpilda viņiem uzliktie uzdevumi, nemēģinot izvairīties no atbildības. Spēcīgā Neptūna ietekme liecina par vēlmi palīdzēt citiem cilvēkiem. Ja kārava piecinieks sāks strādāt kāda augsta mērķa vai ideāla vārdā, viņš pats varēs veidot savu likteni un gūs lielus panākumus.

Pirmie 45 gadi kārava piecinieku dzīvē būs īpaši grūti, taču pēc tam viņiem sāks klāties ievērojami labāk. Dzīves vidū kārava piecinieks var nonākt krustcelēs – aktualizēsies nepieciešamība reizi par visām reizēm tikt galā ar savām bailēm.

Šajā periodā daudzi kārava piecinieki pievērsīsies garīgumam – tad šie cilvēki piedzīvos transformāciju, un viņu dzīve daudzās jomās mainīsies uz labu. Daudzi kārava piecinieki sasniegs autoritāti tādā vai citā jomā, (piemēram, rakstnieka vai skolotāja darbā), un citi cilvēki pie viņiem vērsīsies, meklējot viedu padomu vai vadību.

Kārava sešinieks – finansiālas atbildības kārts

Skaitlis seši simbolizē atbildību un karmu, bet kārava masts ir saistīts ar finansēm. Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir kārava sešinieks, ļoti skrupulozi attiecas pret parādiem un to nomaksu. Šī rakstura iezīme bieži izpaužas kā paranoidālas bailes par nenomaksātiem parādiem. Piemēram, kārava sešinieki var iepriekš nomaksāt rēķinus par telefonu un komunālajiem pakalpojumiem tikai tāpēc, ka nevēlas bažīties par iespējamu parādu.

Pie kārava sešiniekiem dzīves gaitā atgriežas tieši tas, ko viņi devuši citiem cilvēkiem. Tie var būt gan milzīgi finansiāli zaudējumi, gan peļņa – visu nosaka šo cilvēku rīcība iepriekšējā inkarnācijā.

Kā personības kārava sešinieki dalās divās kategorijās – vieni izpilda savu karmisko uzdevumu, atmaksājot parādus, bet citi rīkojas bezatbildīgi, kad viņiem parādās nauda un rodas nepieciešamība stāvēt pašam uz savām kājām.

Sava inertuma dēļ kārava sešinieki var piedzīvot neveiksmes, tāpēc viņiem laiku pa laikam jāpamudina sevi uz darbību. Piespiežot sevi darboties, kārava sešinieki var panākt visu, ko vēlas, tomēr viņiem nevajadzētu cerēt uz laimestu loterijā.

Cilvēkiem, kas dzimuši kārava sešinieka ietekmē, dziļākā līmenī ir jāsaprot, ka viņi ir nākuši šajā pasaulē, lai palīdzētu citiem labāk saprast patiesās vērtības. Ja viņi pieņems to, ko saka priekšā dabas dotā intuīcija, viņi vienmēr būs laimīgi neatkarīgi no sava materiālā stāvokļa.

Ja kārava sešinieki sapratīs savu īpašo dzīves misiju, viņus nekad neuztrauks tas, cik viņiem ir naudas. Šīs kārts pārstāvji var kļūt par izciliem skolotājiem. Kārava sešinieki ar prieku dod un ziedo, un viņiem var uzticēt lielu atbildību. Mums viņi var sniegt skaidru izpratni par augstākajām vērtībām un prasmi izdarīt pareizo izvēli dzīvē. Kārava sešinieki ir likuma glabātāji.

Kārava septiņnieks – garīgo vērtību kārts

Kārava septiņnieki ir ārkārtīgi stūrgalvīgi, bet vienlaicīgi arī izdomas bagāti. Ja cilvēki, kas dzimuši kārava septiņnieka ietekmē, iemācīsies rīkoties savas kārts garīgajā līmenī, viņiem pavērsies lielas izredzes kļūt bagātiem.

Kārava masts ir saistīts ar naudu. Taču piedzimstot garīga skaitļa “septiņi” ietekmē, kārava septiņniekiem ir jāatbrīvojas no iekšējas pieķeršanās naudai, jo pretējā gadījumā viņus gaida pastāvīgas problēmas finanšu jomā. Ir tikai divas iespējas – vai nu kārava septiņnieki pastāvīgi raizēsies par naudu, vai nu pārstās to darīt un saņems no dzīves visu, kas tiem nepieciešams. Trešās iespējas nav. Finanšu jomā kārava septiņnieks saskarsies ar daudzām dzīves mācībstundām.

Cita problemātiska joma kārava septiņniekiem ir personīgās attiecības. Kārava septiņniekiem ārkārtīgi rūp viņu tuvinieki, iemīļotie un draugi. Šīs kārts pārstāvji vienmēr ir cieši saistīti ar savu ģimeni un ir spiesti ar to dalīt visus pārbaudījumus.

Principā kārava septiņniekam piemīt augsti garīga mīloša daba, kas ļauj viņam uzupurēties ģimenes un tuvu draugu dēļ. Savu vecāku, laulāto un bērnu dēļ kārava sešinieks ir gatavs gandrīz uz visu. Kārava sešinieks ir viena no garīgākajām kārtīm kavā, tāpēc viņa panākumi dzīvē tiešā veidā ir atkarīgi no spējas pārvarēt rutīnu dzīvesveidā un materiālismu.

Lielākos panākumus gūst tie kārava septiņnieki, kuri ir spējuši noticēt, ka visas viņu vajadzības tiks apmierinātas, līdzko tās radīsies. Parasti kārava septiņnieki ir nemierīgas dabas, viņi bieži maina profesiju vai dzīvesvietu. Viņu mīlas dzīve būs vilšanās pilna, kamēr viņiem neiemācīsies dāvāt savam partnerim brīvību.

Nodarbojoties ar garīgo praksi, kārava septiņnieki spēs iegūt iekšējo harmoniju un pilnā mērā novērtēt savu smalko intuīciju. Nostājoties uz garīguma ceļa, kārava septiņnieki spēs savu dzīvi ievirzīt pozitīvā gultnē un gūt panākumus jebkurā izvēlētajā jomā.

Kārava astoņnieks – Saules kārts

Kā Saules kārtij kārava astoņniekam ir iespējas pacelties līdz panākumu virsotnei. Visi vienmēr cienīs cilvēkus, kam kārava astoņnieks ir dzimšanas kārts, neraugoties uz to, vai viņi tieksies pēc slavas vai nē. Kārava astoņniekiem patīk mirdzēt un izraisīt apbrīnu citos cilvēkos; viņi ir apveltīti ar līdera talantu.

Kārava astoņnieki ir ļoti spēcīgi, bet tad, ja nonāk sava spēka atkarībā, var pārvērsties par tirāniem. Lielu daļu savas negatīvās karmas kārava astoņnieki atstrādā cīņā par varu ar citiem cilvēkiem. Kārava astoņniekiem nepatīk, ja viņus kontrolē, un viņi vienmēr jebkurās attiecībās cenšas saglabāt vadošo lomu.

Kārava astoņnieki tiecas pēc neatkarības, zina visam cenu un spēj tikt galā vissarežģītākajā situācijā. Daudzi šīs kārts pārstāvji spēku pielīdzina bagātībai un iespējai tērēt daudz naudas. Kārava astoņnieki ir spējīgi izšķiest lielu naudas summu vienā acumirklī.

Kārava astoņnieki var sasniegt visu, ko vēlas, pateicoties neticamai darba mīlestībai un dabas dotai intuīcijai. Ja kārava astoņnieks iemācīsies savu spēku vērst pret sevi ar mērķi sasniegt personīgu transformāciju un pārtrauks mēģinājumus mainīt ārējo pasauli, viņš iegūs stabilu iekšējo harmoniju un prasmi valdīt pār sevi.

Kārava astoņnieki ir gudri un zinātkāri. Ja šīs kārts pārstāvji vēlas kaut ko uzzināt, viņus nekas nevar apturēt. Kārava astoņniekiem piemītošais milzīgais spēks ļauj gūt uzvaras un gudri vadīt citus cilvēkus, ja šis spēks tiek pielietots pareizajā virzienā. Dažkārt kārava astoņnieki baidās uzņemties atbildību, kas saistīta ar šo spēku, taču līdz ar to zaudē lauvas tiesu sava potenciāla.

Kārava deviņnieks – pašatdeves kārts

Kārava deviņnieki ir nākuši pasaulē, lai pabeigtu lielu posmu savas dvēseles un personības attīstībā. Tas nozīmē, ka viņiem dāsni jādalās savā bagātībā ar citiem cilvēkiem un jābūt gataviem atlaist no savas dzīves lietas un cilvēkus, kad būs pienācis laiks. Ja kārava deviņnieki neievēro šos noteikumus, viņu dzīve ir vilšanās un rūgtuma pilna. Savukārt – ja šīs kārts pārstāvji nepieķeras materiālajām vērtībām un cilvēciskajām attiecībām, viņi sasniedz patiesu laimi.

Neraugoties uz periodiskiem zaudējumiem, kārava deviņnieki var sasniegt ievērojamus panākumus biznesā, it īpaši, ja tas ir saistīts ar tirdzniecību vai radošiem projektiem. Ja kārava deviņnieks ir pats noticējis tai vai citai idejai, viņš kļūst par izcilu tās propagandistu. Šīs kārts pārstāvji ir apveltīti ar daiļrunību un pārliecināšanas spējām.

Daudzi kārava deviņnieki kļūst par profesionāliem padomniekiem, bet citi – par ārkārtīgi viediem padomdevējiem tuvinieku lokā. Ja kārava deviņnieki savā dzīvē ievēro augstākās vērtības, viņi var uzkrāt lielu bagātību.

Taču necieņa pret augstāko likumu, kura būtība ir, ka mums ir kaut kas jādod, lai kaut ko saņemtu pretī, vienmēr noved pie nelaimēm un nepatikšanām. Kārava deviņniekiem ir jābūt īpaši piesardzīgiem, braucot pie stūres, un jebkādās riskantās situācijās. Šīs kārts pārstāvji bieži zaudē galvu un nonāk avārijās.

Kārava deviņnieki ir ārkārtīgi gudri un bieži viņus piesaista profesijas, kas prasa izmantot intelektuālas spējas. Daudzi šīs kārts pārstāvji kļūst par veiksmīgiem advokātiem un gūst panākumus jebkurā darbības sfērā, kas saistīta ar komunikāciju.

Turklāt kārava deviņnieki ir apveltīti ar talantiem tirdzniecības un reklāmas jomās. Tirdzniecība var atnest kārava deviņniekam lielākus ienākumus nekā jebkurai citai kavas kārtij, lai gan viņš dod priekšroku intelektuālākai karjerai.

Viens no kārava deviņnieku uzdevumiem ir attīstīt un izmantot savu šarmu un prasmes darbā. Daudziem šīs kārts pārstāvjiem ir lemts dot lielu ieguldījumu cilvēces vēsturē. Nereti viņi vada citus cilvēkus ceļā uz zināšanu augstāko formu.

Kārava desmitnieks – svētības kārts

Šo kārti no visām pusēm aizsargā Jupitera svētība. Kārava desmitnieku uzskata par materiālās pārpilnības kārti, lai gan ne visi šīs kārts pārstāvji īsteno savu potenciālu šajā jomā

Tomēr visi kārava desmitnieki ir aizsargāti no nopietniem finansiāliem zaudējumiem, un viņus visus zināmā mērā pavada veiksme, lai sasniegtu panākumu virsotnes. Kārava desmitniekam ir jāvelta sevi uzņēmējdarbībai, vēlams personīgajai.

Kārava desmitnieki spēj lieliski pārvaldīt praktisku jebkuru apmēru biznesu. Daudzi šīs kārts pārstāvji iegūst lielu bagātību mantojumā vai no turīga laulātā. Viņiem patīk būt uzmanības centrā, kas skaidrojams ar to, ka kārava desmitnieks atrodas dzīves komplekta centrā.
Varētu domāt, ka šādas likteņa labvēlības dēļ kārava desmitniekiem jābūt ļoti dāsniem cilvēkiem, tomēr ne vienmēr tas tā ir. Daudzi no viņiem vienkārši velta sevi naudas iegūšanai un dažkārt par kļūst vienaldzīgi pret visu pārējo.

Vairāki kārava desmitnieki ieklausās padomos, ko sniedz viņu karmiskā kārts – pīķa dāma -, kura saistīta ar intuīciju, kalpošanu citiem cilvēkiem, zināšanām un savu talantu un spēju veltīšanai cilvēcei. Visiem desmitniekiem draud briesmas pārmērīgi nodoties lietām, kas attiecas uz viņu mastu. Kārava desmitnieku gadījumā tā ir nauda.

Daļa kārava desmitnieku ir ārkārtīgi egoistiski. Pateicoties savam prātam un radošajām spējām, viņi vienmēr gūst panākumus jebkurā lietā. Parasti šīs kārts pārstāvji novirza savus talantus uz biznesa un finanšu sfēru, un nav tāda uzņēmuma, ar kura vadību viņi netiktu galā.

Taču – ja kārava desmitnieks pievērsīs uzmanību garīgajai sfērai, vēlīnos dzīves gados viņš varēs ziedot sevi apvāršņa paplašināšanai un gara apgaismībai tā vietā, lai ieslīgtu šaubās un bailēs. Dzīves otrajā pusē daudzi kārava desmitnieki pievēršas radošajai pašizpausmei un šajā laukā gūst lielus panākumus.

Kārava kalps – tirgotāja kārts

Kārava kalps ir tirgotāja kārts. Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, ir vērīgi, gudri un vienmēr spēj nodrošināt sev labu dzīvi, izmantojot savu prātu un šarmu. Kārava kalpi ir ļoti neatkarīgas un radošas personības, kas rīkojas gan instinktīvi, gan veselā saprāta vadīti. Dzīve kārava kalpiem viss norit veiksmīgi, pateicoties iedzimtām spējām tikt galā ar finanšu lietām.

Ekstrasensorās spējas var ļaut kārava kalpiem sasniegt pilnīgu garīgo apzināšanos, tomēr viņi ir pārmērīgi koncentrējušies uz savu prātu, kas nereti traucē izmantot savu pašu lielāko dotumu – intuīciju. Kārava kalpiem piemīt liels pārliecināšanas spēks. Daži no viņiem kļūst par profesionāliem ekstrasensiem.

Kārava kalpi veiksmīgi darbojas jomās, kur nepieciešams vadīt citus cilvēkus, kā arī profesijās, kas saistītas ar izklaidi un dziedināšanu. Daudziem šīs kārts pārstāvjiem ir mākslinieciskas dotības. Viņi bieži vēlas izdarīt kaut ko labu pasaulei, taču būdami kārava kalpi, viņi visu dzīvi var veltīt tikai izklaidēm un priekiem.

Tā kā kārava kalps ir Urāna un Neptūna kārts, viņš parasti vēlas atstāt sev izvēles tiesības darbā un dzīvē kopumā. Brīvība (Urāns) kārava kalpiem nozīmē ļoti daudz – dažkārt tā viņiem vienkārši ir svēta (Neptūns).

Nereti kārava kalpus piesaista darbs, kurā var strādāt patstāvīgi. Iespējams, tāpēc daudziem šīs kārts pārstāvjiem patīk pārdevēja vai tirdzniecības aģenta karjera – šajā jomā viņi ir nepārspējami. Pazīstamo teicienu par pārdevēju, kurš spēj pārdot ledu eskimosiem, var pilnā mērā attiecināt uz kārava kalpu.

Visi kārava kalpi var būt vieglprātīgi un zināmā mērā neuzticami. Viņi parasti neizjūt kaunu pat tad, ja nespēj pildīt savus solījumus. Vēlme pēc saziņas padara kārava kalpus par vislabākajiem darbiniekiem tirdzniecības sfērā salīdzinājumā ar citām kavas kārtīm. Kārava kalpiem ir jāatrod profesija, kurā varēs izpausties viņu radošās spējas un tiks atzinīgi novērtēti viņu īpašie talanti.

Kārava dāma – filantropa kārts

Kārava dāma ir ļoti neizlēmīga savā vērtību sistēmā (to ietekmē viņas karmiskā kārts – kārava trijnieks). Tas nozīmē, ka cilvēkiem, kas dzimuši kārava dāmas ietekmē, bieži rodas problēmas, izdarot izvēli.

Kārava dāmām patīk daudzveidība, viņas ir ļoti talantīgas un izdomas bagātas, ja vien viņu domas nepārņem bažas par naudu. Turklāt kārava dāmām ir laba gaume. Ja kārava dāmām parādās nauda, viņām patīk to tērēt dārgām lietām. Kārava dāmas bieži dzīvo pāri saviem līdzekļiem, kas saasina viņu bažas par finansēm.

Neraugoties uz to, kārava dāma ir viena dāsnākajām kavas kārtīm – ercena deviņnieks kā Jupitera kārts un kārava deviņnieks kā otrā karmiskā kārts apvelta kārava dāmu ar vēlmi dalīties savā bagātībā ar citiem cilvēkiem.

Cilvēki, kam kārava dāma ir dzimšanas kārts, ir apburoši. Viņi prot baudīt skaistas lietas, pastāvīgi meklē jaunus piedzīvojumus, bet dažkārt tiecas bieži mainīt partnerus. Kārava dāmas ir apveltītas ar labu biznesa izjūtu un talantu reklāmas jomā. Šīs kārts pārstāvji var gūt panākumus daudzās jomās un viņiem piemīt līdera dotības.

Kārava dāmas no dabas ir apveltītas ar kritisku prātu, kas ļauj rūpīgi analizēt un plānot situācijas, kā arī redzēt cauri jebkādiem meliem un krāpšanai. Tomēr šīs pašas īpašības var izpausties arī negatīvi, ja viss dzīvē nenotiek kā plānots. Visām kārava dāmām ir nosliece uz pesimismu, lai gan viņas pašas to dažkārt neapzinās. Lai pretdarbotos šai nosliecei, kārava dāmām nepieciešams sevī izstrādāt pārliecību par nākotni.

Ja kārava dāma savā dzīvē iet pa garīguma ceļu, tā var īstenot savu misiju un sasniegt garīgās realizācijas un pašizziņas virsotnes. Turklāt kārava dāmas ir apveltītas ar īpašu spēju izprast senās mācības. Tieksme iepazīties ar senām mistērijām un okultajām zinātnēm veicina mūžīgo patiesību izzināšanu, kas palīdz kārava dāmām vieglāk atrisināt daudzas problēmas. Ja kārava dāma orientējas uz augstāko mērķi, viņai nav šķēršļu garīgās izaugsmes jomā.

Kārava kungs – veiksmīgs uzņēmējs

Kārava karalis ir vērtību, finanšu un biznesa valdnieks. Viņam var veikties jebkurā biznesā, pateicoties iedzimtām zināšanām par šo darbības jomu. Kārava karaļi vienmēr gūst lielus panākumus, vadot savu uzņēmumu, nevis strādājot kāda cita labā. Viņiem var piemist visnotaļ liels savtīgums un aprēķins, kad runa ir par naudu vai biznesu, taču ne vienmēr.

Turklāt kārava karaļi var būt ārkārtīgi stūrgalvīgi, aplūkojot lietas no kāda viena skatupunkta. Šā iemesla dēļ kārava karaļi bieži iedzīvojas ienaidniekos. Tomēr visi kārava karaļi saprot, kādas ir patiesās vērtības. Ja viņi seko šīm zināšanām, nepadodoties bailēm un šaubām, tad kļūst par visai cienījamiem cilvēkiem lietišķajā pasaulē.

Kārava karaļiem ir jāpiesargājas, lai ļaunprātīgi neizmantotu savu varu uz citu rēķina. Jau bērnībā kārava karaļiem var rasties emocionālas problēmas, kuras ir nepieciešams atrisināt iespējami ātrāk. Kamēr tas netiks izdarīts, kārava karalis var būt vēss un nežēlīgs.

Kārava karaļi ir visai izdomas bagāti – pateicoties tam, viņi var nopelnīt daudz naudas. Sasniedzot augstu attīstības pakāpi, kārava karaļi var sniegt daudz labuma citiem cilvēkiem.

Avots: 

la.lv

Leave a Comment