Horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – būs jārēķinās ar daudzām problēmām, kuras atrisināt palīdzēs labi padomi!

Astrologu padomi palīdzēs jums atbrīvoties no problēmām šonedēļ un piesaistīt veiksmi visās dzīves jomās. Katrai zodiaka zīmei mēs esam sagatavojuši dažus noderīgus padomus, kas būs nepieciešami daudzās dzīves situācijās.

Labi veiksmi rituāli palīdzēs jums izvairīties no problēmām vai atrisināt tos pēc iespējas īsākā laikā. Ja zvaigznes šonedēļ prognozē daudzas problēmas, tad šī Fortūnas piesaistes metode būs visnoderīgākā un vienkāršākā. 

Auns

Šonedēļ Aunam zvaigznes un planētas iesaka, parādīt visu, ko viņi spēj. Šajā periodā daudzas jaunas lietas izrādīsies labākas nekā parasti. Tas nozīmē, ka ir laiks eksperimentēt un riskēt. Nebūs cita laika, lai pārbaudītu sev spēku un atklātu jaunus talantus sevī. Apziņa par panākumiem un labklājību būs ļoti noderīga Auniem, koncentrējoties uz peļņas maksimālu palielināšanu.

Arī šīs ugunīgās zīmes pārstāvju mīlas dzīvē būs lieliska veiksme. Zvaigznes palīdzēs atrisināt konfliktus starp mīļotājiem, atrast dvēseles draugu vai paturēt tuvumā esošo mīļoto. Īsi sakot, šis periods ir ārkārtīgi pozitīvs, lai atrisinātu jebkādas mīlas problēmas. Tagad Aunam galvenais mērķis ir censties nepārklāt prioritātes ar kopīgiem uzdevumiem.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – sagaidāmas dažāda veida šķiršanās!

Vērsis

Astrologi konsultē Vērsi izvairīties no stresa situācijām. Tomēr nedēļas laikā ne vienmēr ir viegli saglabāt mieru gan darbā, gan mājās. Ja kāds Vērsi izved no sevis, tad īpašas elpošanas metodes palīdzēs atbrīvoties no negativitātes un sliktā garastāvokļa.

Finanšu jomā un darbā zvaigznes atņems Vēršu veiksmi. Mēreni tēriņi būs noderīgi, jo tas palīdzēs ietaupīt lielāko daļu naudas no nevajadzīgiem izdevumiem.

Dvīņi

Astrologi un ekspertiem iesaka izvairīties izvairīties no saskares ar  ļaunajām Zodiaka zīmēm. Slikti cilvēki, kas inficē viņus ar pesimismu un negatīvo skatu, var vilkt Dvīņus uz leju, inficējot viņus ar sliktu garastāvokli. Planētas un zvaigznes centīsies palīdzēt Dvīņiem palikt uz pozitīvā viļņa.

Šī nedēļa būs ļoti auglīga, lai strādātu un motivēti pārstāvjus no šīs zīmes. Izveidojot skaidrus mērķus un spēju pienācīgi izmantot pieejamos resursus, ir divi galvenie instrumenti, lai sasniegtu labākos rezultātus uzņēmējdarbībā un darbā. Nebaidieties strādāt komandā – vienatnē darbs ir vieglāks, bet ne vienmēr efektīvāks.

Lasi arī: Kā pirms ziemas mainīt dzīvi: 7 lietas, kas jādara 2018. gada novembrī

Vēzis

Astrologi atzīmē labvēlīgās radošās enerģijas izaugsmi. Planētas un zvaigznes būs ļoti labā stāvoklī attiecībā uz Vēžiem. Tas liek domāt, ka sapņu piepildīšana realitātē būs iespējama ar domas spēku. Visvairāk pašnodarbinātie Vēži varēs uzvarēt savus ienaidniekus, atrast mīlestību, atrast labo ar pareizo domu palīdzību. Šaubas un negatīvās zvaigznes mēģinās neitralizēt, bet nevajadzētu paļauties uz iespēju. Jo augstāka ir pašapziņa, jo lielākas izredzes uzvarēt.

Vēžu harisma var pacelties līdz debesīm. Tas palīdzēs viņiem atstāt labu pirmo iespaidu uz jebkuru personu, tādēļ pirmais randiņš vai intervija, visticamāk, būs veiksmīga.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment