Sieviešu horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – sagaidāmas dažāda veida šķiršanās!

Novembra sākums ir lielisks laiks, lai pamodinātu sieviešu enerģiju un attīrītu no visiem negatīviem. Ar to jums palīdzēs iknedēļas horoskops sievietēm.

Nedēļa no 5. līdz 11. novembrim – no Mēness kalendāra skatījuma, pārejas laiks. Viens Mēness mēnesis beidzas un nākošais sākas, Mēness enerģētika sasniedz zemāko virsotni, vecie kontakti pārtrūkst, pienāk laiks kaut kam jaunam. Šajā laikā nāk par labu meditācijas sievietes sākuma pamodināšanai, kas palīdzēs atvērt sev tos tradicionālos sieviešu modeļus, kas jau sen tiek uzskatīti par spēcīgiem – tā ir Māte, Zinošā, Jaunava, atkarībā no tā, kas tev tuvāks.

Auns

Šīs zīmes pārstāvēm nedēļa, visticamāk, paies burzmā un sadzīvē. Lai padarītu sevi produktīvāku un netiktu izšķiesta enerģija, labāk ir atbrīvoties no nevajadzīgā pirms 7. novembra un pēc tam iegādāties nepieciešamo. Galvenā nedēļas diena ir svētdiena, jo agrāk uzkrātie spēki pamodīsies. 11. novembrī, viss būs Auna rokās, plāni tiks īstenoti, un jūs varat atrast atslēgu pat visneiespējamākajām vēlmēm.

Sestdiena būs sarežģīta diena tiem, kas ir nolēmuši iet pa galvām vai lauzt agrāk doto solījumu. Šo darbību sekas varēs izjust uz sevis. Nedēļas laikā labāk ir veikt nepieciešamās darbības, atvainoties, kur tas patiešām ir vērts to darīt, neuzskaitīt un neuzņemties pārāk daudz, nepīt intrigas pret citiem, koncentrējoties uz savu dzīvi. Tad neviens no slēptajiem šķēršļiem neietekmēs Aunu nedēļas nogalē.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Vērsis

Dzimušajām Vērša zvaigznājā, eksperti iesaka sagatavoties iepriekš ceturtdienai, jo šajā dienā daudzu lietu situācija var dramatiskas un neprognozējamas izmaiņas, un Vērsis nespēs visu ietekmēt. Jums ir nepieciešams sagatavoties faktam, ka piektdien un nedēļas nogalē jums, iespējams, būs jāpārplāno plāni un jāveic improvizācija ceļā. Ir nepieciešams sevi apdrošināt visneaizsargātākajās dzīves jomās. Sestdien ir svarīgi nezaudēt etalonu, virzoties nepareizā virzienā: jūs varat iztērēt daudz enerģijas.

Otrdien Vērsim ieteicams pievērst uzmanību Vese***ai, veltīt laiku garīgajam stāvoklim. Arī 6.novembris ir labvēlīgs visiem ārstēšanas veidiem. Veselā ķermenī – veselīgs prāts, kā arī nedēļas sākumā rūpējieties par sevi, jūs varat priecāties par tā rezultātu panākumiem.

Dvīņi

Dvīņiem var būt enerģijas zudums pirmdien, un it īpaši otrdien. Astrologi iesaka nepieprasīt neiespējamo no sevis, sastādīt minimālo uzdevumu sarakstu, izpildīt to un ar tīru sirdsapziņu atpūsties. Laiks cēlām darbībām – karjeras izaugsmes, mīlas uzvaras vārdā, ne tik svarīgs – pienāks vēlāk, pēc trešdienas.

Ceturtdien un piektdien, jūs varat sākt jaunus projektus, taču joprojām sasaistiet savas spējas ar realitāti. Gaisa pilis veidot labāk ir vēlāk, šajā stadijā nodarbinot sevi ar bāzes uzdevumiem uz visu mēnesi.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada novembrim – būs nopietni jādomā par problēmām personīgajā dzīvē!

Vēzis

Šajā periodā pagātne var sevi atgādināt. Var būt neregulāras tikšanās ar kolēģiem no iepriekšējām darbavietām, veco draugu aicinājumi, bijušo partneru mēģinājumi uzlabot attiecības. Pareiza reakcija uz šādiem notikumiem ir nepieciešama, jo, no vienas puses, ir iespējams labot pagātnes kļūdas, no otras puses, kārdināt, nonākt toksiskās attiecībās, vilties.

Par laimi, pirmdien Vēži saņems mājienus. Pievēršot uzmanību likteņa zīmēm, ir pilnīgi iespējams saprast savas jūtas un centienus – tad nekādas kārdināšanas nemaisīs Vēžiem piesaistīt labklājību savā dzīvē.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment