Humora izjūtas horoskops. Kā un par ko smejas katrā zodiaka zīmē dzimušie?

AUNS

Dabiski padodas bezbēdīgi joki ar plašiem žestiem un izteiksmīgu mīmiku. Tā Auniem patiesi ir spilgtākā visā zodiakā! Viņi arī spēj gluži labi izdomāt atjautīgas atbildes un vārdu spēles. Uz līdzenas vietas.

VĒRSIS

Humors, kas raksturīgs vērotājam no malas. Joki padodas it kā nejauši, it kā bez nolūka, bet itin bieži – ļoti smieklīgi. Un, kas svarīgi, Vērsis spēj solīti atkāpties un pasmieties arī pats par sevi!

DVĪŅI

Šajā zīmē dzimušie ir apveltīti ar ātru uztveri, patiešām labi atceras visus smieklīgākos jokus, turklāt var pasmieties gandrīz par jebko. Dvīņiem ir tieksme pasmieties par cilvēkiem, bet tas nav ļauni domāts, drīzāk liecina, ka viņus šis cilvēks interesē.

VĒZIS

Šai zīmei ir mīlīgs veids, kā būt jocīgam. Joku objekts turklāt bieži vien ir pats Vēzis. Gadās, ka tik vienkārša kā tīši vientiesīga sejas izteiksme, kas rāda, ka Vēzis cenšas būt nopietns, apkārtējiem liek turēt vēderu no smiekliem.

LAUVA

Lauvas cenšas savā redzeslokā ietvert visu apkārt notiekošo un vārdiski to izklāstīt no sava redzes viedokļa, protams, krietni pārspīlējot, lai izklausītos jocīgi. Lauvas Minhauzena stāsti vienmēr ir smieklīgi un aizraujoši! Turklāt gadās, ka cilvēki tiem patiešām notic.

JAUNAVA

Nīgrs, bet ne pārāk, kašķīgs, bet ne īpaši nopietni – tā varētu raksturot Jaunavas kodīgo humoriņu. Ja vien tas neattiecas uz tevi, Jaunavas joki ir patiešām smieklīgi. Ja tev ar humora izjūtu ne visai un tu ātri apvainojies, labāk viņu neizaicini uz asprātībām!

SVARI

Nedaudz pārdrošības un sarkasma ir Svaru firmas zīme jokošanā. Reiz zaudējuši parasto vēso pašsavaldību, Svari metas uz galvas iekšā asprātīgos stāstos, kurus ikviens vēlas dzirdēt vēl un vēl.

SKORPIONS

 Sarkasms, sarkasms un vēlreiz sarkasms. Komentāriņš te, piebildīte tur. Robežojas ar rupjību, nav tālu līdz pasīvai agresijai, bet vienalga – smieklīgi!

STRĒLNIEKS

Pilnīgi visu dzīvē var pārvērst par jocīgu lietu. Novērojoša humora, sarkasma un pārspīlējumu kokteilis – tā varētu raksturot šajā zīmē dzimušo humora izjūtu.

MEŽĀZIS

Šajā zīmē dzimušie parasti saglabā akmenscietu sejas izteiksmi. Mežāži spēj izskatīties pilnīgi vienaldzīgi, kamēr vien nesāks no sirds un skaļi smieties… paši par savu stingro nostāju.

ŪDENSVĪRS

Dabiski jautrs un jocīgs radījums. Ūdensvīrs pat necenšas stāstīt jautrus atgadījumus, kad visi jau smejas. Vienkārši – tāda daba.

ZIVIS

Zivju zīmē dzimušie var aptvert plašu humora spektru – no smieklīgu atgadījumu pieklājīgas atstāstīšanas līdz klaji bezkaunīgiem jociņiem. Viņi to prasmīgi izmanto, lai piesaistītu sev uzmanību un smīdinātu cilvēkus.

Avots: ala

Leave a Comment