Idejas foršiem randiņiem ziemā. Pārsteidz viņu!

1. diena – vakariņas un filma

Sarīkojiet romantiskām iespējām bagātu vakaru. Izvēlieties kādu no savām mīļākajām filmām, pagatavojiet vakariņas un izbaudiet vakaru divvientulībā, saritinoties zem segas. Tā ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā.

2. diena – ziemas prieki

Izejiet ārā un izpriecājieties! Ja nav tik daudz sniega, izvēlieties kaut ko citu, ko var darīt brīvā dabā. Svarīgākais ir iziet ārā un kopā pamēģināt kaut ko jaunu. Dienas noslēgumā izbaudiet karstu kakao.

3. diena – vakariņas pie kamīna

Kopā izvēlieties recepti un pavadiet vakaru, gatavojot romantiskas vakariņas. Kad tās ir gatavas, izbaudiet tās siltumā pie kamīna. Ja tāda nav, tad aizdedziniet sveces, lai radītu romantiskāku atmosfēru.

4. diena – klausieties savu mīļāko mūziku

Izvēlieties mūziku, kas jums abiem patīk. Palieciet siltumā, ieritinieties gultā un klausieties mūziku. Varat arī dejot lēno deju – sveču gaismā un pie jūsu dziesmas. Atveriet vīna pudeli un izbaudiet vakaru kopā.

5. diena – slidošana

Slidošana arī saistās ar kaut ko romantisku. Pavadiet dienu kopā, apmeklējot kādu slidotavu. Pēc tam apmeklējiet kādu vietējo kafejnīcu un izbaudiet laiku vienatnē.

6. diena – galda spēles vai puzles

Pavadiet klusu vakaru, izaicinot viens otru ar dažādām spēlēm. Varat izvēlēties jebko – galda spēles, video spēles, kāršu spēles vai puzles. Izlemiet, kāda būs uzvarētāja balva, bet tai jābūt mīļai un romantiskai. Izvēlieties mūziku, lai radītu labāku noskaņu un aizdedziniet sveces.

7. diena – pikniks iekštelpās

Noslēdziet nedēļu ar romantisku pikniku iekštelpās. Paņemiet piknika segas, spilvenus un iecienītākās uzkodas. Iededziet sveces, ieslēdziet mūziku, un izbaudiet viens otra sabiedrību. Dalieties ar stāstiem un domām par kopīgi piedzīvoto romantisko nedēļu.

Avots: www.womendailymagazine.com

Leave a Comment