Iedarbīgas metodes kā no organisma izvadīt visu nevajadzīgo un indīgo

 Ābols un kanēlis

Smalki sagrieziet vienu āboli un aplejiet ar 500 ml tīra ūdens, pievienojiet 1 tējkaroti malta kanēļa, atdzesējiet un dienas laikā izdzeriet. Ābola un malta kanēļa savienojums palīdzēs jums normalizēt vielmaiņu un attīrīt barības vadu.

Citrona sula un medus

2 ēdamkarotes svaigi izspiestas citrona sulas samaisiet ar 200 ml silta ūdens, pievienojiet 1 tējkaroti dabīgā medus, šķipsniņu malta ingvera. Lietot tukšā dūšā, pusstundu pirms brokastīm. Tas palīdzēs attīrīt gremošanas sistēmu, stiprinās As**svadu sieniņas un sniegs dzīves enerģijas lādiņu!

Ingvera dzēriens

Nelielu daudzumu svaigas ingvera saknes (3-4cm) attīrīt no mizas, apliet ar 1 litru karsta ūdens, uzvārīt un uz vidējas uguns 10 minūtes pavārīt, nokāst. Pēc atdzišanas pievienojiet šķipsniņu malta kanēļa un dažas ēdamkarotes mežrozītes. Lietot dienas laikā pa 100 – 150 ml, pusstundu pirms ēšanas. Tiks normalizēta gremošana, vielmaiņa, dzērienam piemīt arī tonizējošas un organismu stiprinošas īpašības.

 Biešu sula

Pagatavojiet svaigi spiestu sulu no 1 bietes, 2 āboliem un 4 selerijas kātiem. Sula jālieto pa 1 ēdamkarotei divas reizes dienā ( no rīta un vakarā), pusstundu pirms ēšanas.

 Vese***as kokteilis

Pagatavojiet svaigi spiestu sulu no 1 apelsīna, 1 citrona un 1 burkāna, samaisiet ar 100 ml minerālūdens. Dzeriet tukšā dūšā pusstundu pirms ēšanas. Šis kokteilis ir brīnišķīgs līdzeklis pret nogurumu, tajā ir liels daudzums antioksidantu.

 Gurķis un selerija

Sasmalciniet 1 gurķi un 1 selerijas sakni, pievienojiet 300 ml ūdens. Dzeriet dienas laikā. Šis dzēriens lieliski noder atslodzes dienās.

Obligāti konsultējieties ar savu ģimenes ārstu!

 

dieviete

Leave a Comment