Iegaumē šos padomus un motivē sevi veselīgam dzīvesveidam

Saplāno savas ēdienreizes, piemēram – brokastis, uzkodas, pusdienas, uzkodas, un vakariņas. Atceries un pieraksti, ko tu ēd un cik kalorijas uzņem. Beigās saskaiti visas kalorijas.

Aplūko attēlus ar tādu ķermeni, kādu vēlies iegūt

Vienmēr paturi prātā, ka to sasniegsi ar fiziskām aktivitātēm un veselīgu uzturu. Nekādā gadījumā nebadojies, jo tas radīs lielāku izsalkumu un tikai kaitēs tavam organismam.

Aplūko attēlus ar veselīgu ēdienu

Pameklē internetā veselīga uztura attēlus. Tu redzēsi spilgtas krāsas, sulīgus un kraukšķīgus dārzeņus un saldas odziņas, kas ir pilnas ar organismam nepieciešamajiem labumiem.

Paskaties no dažādām perspektīvām

Mazs čīzburgers vai salds kēksiņš atbilst lielam šķīvim ar liesu gaļu un neierobežotu daudzumu ar dārzeņiem. Ar to arī viss ir pateikts.

Svara zaudēšana = 70% uzturs un 30% fiziskās aktivitātes

The-key-to-motivation-2-600x399

Ja katru dienu velti vienu stundu skriešanai, bet uzturā lieto neveselīgu pārtiku, tad nezaudēsi svaru. Lai “nodedzinātu” vienu mazu šokolādes cepumu, tev vajadzēs noskriet 12 apļus ap lielo futbola stadionu. Ēd veselīgi un tev nevajadzēs tik intensīvi sportot.

Vasara

Daudzi iedomājas par šo gadalaiku, kad vēlas notievēt. Iedomājies, cik pašpārliecināta un atbrīvota jutīsies savā mīļākajā peldkostīmā!

Mūzika

Izveido savu atskaņošanas sarakstu ar 10 mīļākajām dziesmām. Katra dziesma ilgst aptuveni 3 minūtes – tātad tās ir 30 minūtes treniņam! Uzvelc ērtus šortiņus un dodies pastaigā! Ja tev ir liels pagalms, vari skriet apļus. Tas ir relaksējoši, turklāt būsi svaigā gaisā un uzņemsi arī D vitamīnu.

Ieplāno arī atslodzes dienu

Ievērojot veselīga uztura diētu, sajutīsi vilinājumu pēc neveselīgas pārtikas. Tāpēc izvēlies kādu dienu, kad palaist grožus vaļīgāk. Vari palielināt uzņemto augļu daudzumu, pagatavojot bagātīgus augļu salātus. Tos apēdot vairs negribēsi cepumus, un tas nekas, ka uzņemsi vairāk par dienā noteikto kaloriju skatu. Tu tāpat uzņemsi cukuru un vērtīgas uzturvielas.

Avots: www.omendailymagazine.com

Leave a Comment