Iegaumē, šīs 7 lietas tev vajadzētu paturēt noslēpumā

1. Pirmais ko nevajadzētu teikt – savi turpmākie plāni. Paklusē līdz tam brīdim, kamēr tev tas nav izdevies. Jebkuras mūsu idejas ne tikai ir ideālas, bet arī daudz vājo vietu pa kurām var viegli iesist un visu sagraut.

2. Otrais – Nevajag dalīties ar savu labdarību. Labestība – liels retums šajā pasaulē – tāpēc to ir jālolo. Nelieli sevi par labi paveiktu darbu. Jo tādā veidā tu drīz vien kļūsi lepna, un piekritīsi tā nav pārāk laba rakstura iezīme.

3. Trešais – Tev nevajadzētu izrādīt savu taupību publikai. Visus jūsu uztura ierobežojumus, miega, seksa un attiecību. Askētisms – fiziskās priekšrocības ir tikai tad, ja tas ir harmonijā ar emocionālo komponentu.

4.  Ceturtais par ko vajadzētu paklusēt – par savu varonību. Kāds katru dienu saņem iekšējos pārdzīvojumus, bet kāds ārējos.  Iekšējie pārdzīvojumi ir redzami.

5. Piektais ko nevajadzētu izplatīt – tas ir par savu garīgo apgaismotību. Tā ir tikai jūsu un neviens nedrīkst to apmeklēt. Atklājiet to citiem tikai tad, ja tā patiešām būs nepieciešama ne tikai jums, bet arī apkārtējiem.

6. Sestais, ar ko nevajadzētu dalīties ar citiem – tie ir jūsu ģimenes konflikti un ģimenes dzīve. Atcerieties: jo mazāk jūs runājiet par problēmām ģimenē, jo tā būs stabilāka un stiprāka. Strīds – tā ir atbrīvošanās no negatīvās enerģijas, kas sakrājusies sarunas procesā. Jo vairāk  jūs runājiet par savām problēmām, jo vairāk jūs tām ticiet.

7. Septītais, par ko nevajadzētu runāt – par sliktiem vārdiem, dzirdot no kāda cita. Tu vari nosmērēt savus apavus uz ielas, bet arī savu saprātu. Un cilvēks, kas atnākot mājās, stāsta visu ko dzirdējis pa ceļam uz mājām, ar neko neatšķiras no tā cilvēka, kas atnācis mājās un nav novilcis apavus.

Avots: www.adme.ru

Leave a Comment