Viņai bija tikai iekaisis kakls, bet tam bija šaušalīgas sekas

36277DAC00000578-3684175-image-a-53_1468227725307

 

Šī jaunā sieviete vairākas reizes devās pie ārstiem, bet viņa tika nosūtīta mājas un ieteikt lietot antibakteriālu mutes skalojamo līdzekli, kuram vajadzētu palīdzēt tikt galā ar iekaisušo kaklu. Sievietei kakls sāpēja tik ļoti, ka viņa nespēja neko ieēst un trīs nedēļu laikā zaudēja gandrīz 15 kilogramus.

Kādā vakara sieviete vairs nespēja paelpot un viņas draugs Maikls nogādāja viņu Slim**cā. Stefānijas organisms bija tik novārdzis, ka pāris stundas pirms viņa būtu nomirusi, ārsti atklāja, ka viņa bija cietusi no pneimonijas, kas bija izraisījusi sepsi. Viņai nekavējoties tika dots liels daudzums spēcīgu antibiotiku, lai izārstētu sepsi, taču tās nodarīja tik lielu bojājumu, ka viņas resnā zarna bija jāizoperē.

Stefānija nu ir kļuvusi par pašnodarbinātu mājsaimnieci, taču viņa ir par to priecīga. Kā viņa pati stāsta, pēc ārstu teiktā, viņai bija atlikušas tikai pāris stundas, līdz viņas orgāni būtu sākuši atteikties veikt savas funkcijas, un pēc tam viņa būtu mirusi. Lai gan viņai tagad visu dzīvi būs jāstaigā ar kolostoma maisu, tas ir labāk nekā būt mirušam. Viņa varēs redzēt, kā viņas bērni uzaug!

Stefānija stāsta, ka viņa šo kolostoma maisu nēsā ar lepnumu. No sākuma viņa esot gribējusi to noraut nost un izmest atkritumos, taču tad viņa saprata, ka dzīve ir pārāk īsa, lai to neizbaudītu, un esot laimīga, ka viņai ir dota iespēja dzīvot, un viņa izbauda katru dienu, kas viņai ir dota. Taču viņa joprojām nespēj saprast to, kā iekaisis kakls varēja novest līdz kam šādam.

 

Leave a Comment