Iekļaujiet savā ēdienkartē šo vienkāršo ēdienu un sāciet tievēt!

Pirmā diena

Brokastis: auzas, kurām pievienoti lazdu rieksti, mandeles un mazliet medus.

Otrās brokastis: 100 g vistas filejas un glāze buljona.

Pusdienas: tvaicēti dārzeņi un viens cepts dārzenis. 15 minūtes pirms pusdienām jāizdzer 200 ml vistas buljona.

2 h pirms vakariņām varat apēst bezpiedevu jogurtu un jebkādu augli.

Vakariņas: 3 ēdamkarotes vārītu brūno rīsu, 50 g zaļo pākšu pupiņu, gurķu un zaļumu salāti.

Otrā diena

Brokastis: mājas biezpiens vai siers (150 g) ar jebkādu augli.

Otrās brokastis: tādas pašas, kā pirmās.

Pusdienas: glāze vistas buljona un dārzeņu salāti, viena kviešu miltu maizes šķēle ar nelielu gabaliņu jebkāda zema tauku satura sieru.

Launags: 20 g tumšās šokolādes.

Vakariņas: krēmzupa (blenderī sajaukti 200 ml vistas buljona, 200 g vārītu brokoļu un 1 vārīts kartupelis, 100 g vārītas vistas filejas, ēdamkarote krējuma, sāli nepievienot. Varat izmantot jebkādas garšvielas.

Trešā diena

Brokastis: pāris karotes dabīgā zemesriekstu sviesta un zaļš ābols.

Otrās brokastis: atkārtotas tādas pašas.

Pusdienas: risoto no brūnajiem rīsiem un jūras veltēm, dārzeņu salāti ar sīpoliem un olīveļļu.

Launags: apmēram 50 g ķirbju sēklu.

Vakariņas: augļu salāti, puse vistas filejas ar 2 – 3 ēdamkarotēm rīsu bez sāls.

Kā vēsta diētas sastādītāji, trīs dienu laikā varat nomest 2,5 – 3 kg. Ja diētu ievērosiet 12 – 15 dienas, zaudētais svars var pieaugt līdz pat 6 – 7 kg.

Jums noderēja šis raksts? Tad pastāstiet par to arī draugiem!

 

COMMENTS

Leave a Comment