Iemesli, kāpēc Jaunais gads jāsagaida mājās

Ieekonomēsi naudu

Atpūta mājās  – ir ļoti ekonomisks variants, lai sagaidītu Jauno gadu. 

Izvairīsies no nepatīkamiem laikapstākļiem

Izskatās, ka ārā pa logu ir sals un spīd brīnišķīga saule, bet atrasties siltā un mājīgā telpā ir daudz patīkamāk. Ja tev nepatīk cepures, cimdi un virsjakas, tad vislabāk tev jāpaliek mājās siltumā.

Izvairīsies no sastrēgumiem un dažādām problēmām ar satiksmi

Ja nevēlies riskēt ar savu drošību, vislabāk palikt dzīvoklī, jo tu tur patiešām būsi drošībā. 

Izvairīsies no dzērājiem

Jaunajā gadā alkohols kā likums – tek kā upe. Pat tie cilvēki, kas reti leito alkoholu atver šampānieša pudeli. Un ar katru gadu piedzērušos cilvēku skaits Jaunajā gadā pieaug ar katru gadu.

Samazināsies varbūtība iepazīties ar svešiniekiem

Sagaidot Jauno gadu , tu vari izveidot sarakstu ar viesiem, kurus aicināsi ciemos, tādā veidā tu būsi drošībā no nepazīstamiem cilvēkiem.

Ēst garšīgus ēdienus

Dodoties nosvinēt Jauno gadu restorānā, tu nezini vai pasniegtais ēdiens tev patiešām garšos. Bet mājās pašas gatavotie ēdieni, tiešām tev ies pie sirds.

Noturēties nelietot alkoholu

Jauno gadu nevar iedomāties bez alkohola uz galda, jo jebkurā mirklī tev var sagribēties lietot alkoholu. Lai noturētos un nelietotu alkoholu, to vislabāk var izdarīt mājās.

Avots: www.pixy.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kaka</cite>

    “Un ar katru gadu piedzērušos cilvēku skaits Jaunajā gadā pieaug ar katru gadu.” – skatāties, pārlasiet, ko rakstāt! Riebjas lasīt, katrā ziņu portālā!

Leave a Comment