Iemesli, kāpēc Tu nevari zaudēt lieko svaru un kā to risināt

kāpēc nezaudē svaru

Nākamā vasara pienāks vēja spārniem, visiem taču patīk vasara, it īpaši tādēļ, ka tu vari uzvilkt savus iemīļotos vasaras apģērbus un gozēties saulītē, peldkostīmā tērpta.

Tomēr, gardo uzkodu dēļ, ziemas mēnešos gadās uzņemt pamatīgu tauku slāni, tas tevi nomāc un tā dēļ, tu pat atsakies tikties ar savu labāko draudzeni, jo neesi pārliecināta par savu ķermeni. Godīgi sakot, mēs visas vēlamies iegūt Mis Pasaules augumu.

Tā sajūta, kad tu iegādājoties jaunu apģērbu, vari uzvilkt maza vai vidēja lieluma apģērbu, tā ir pārliecinātības sajūta, tu vari visiem parādīt savu ķermeni, it īpaši tiem, kas tev ir svarīgi. Ir viegli uzņemt liekos kilogramus un ir grūti tos zaudēt, jo bieži vien mēs esam pārāk slinkas, lai sabalansētu pārtikas uzņemšanu vai dotos uz sporta zāli. Lai vai kā, tu šeit meklē atbalstu svara zaudēšanā, lai turpmāk būtu vislabākajā formā.

Pirms tu ķeries pie rīta un/vai vakara skriešanas, tev noteikti jāpatur prātā 5 iemesli, kādēļ tev neizdodas zaudēt lieko svaru, kā arī padomus, kas ļaus mainīt kaitīgo ieradumu rutīnu.

Šķirsti tālāk, lai lasītu raksta turpinājumu:

Leave a Comment