Iemesli, kāpēc Tu nevari zaudēt lieko svaru un kā to risināt

Tu esi slinka

junk-food-lazy_0

Pirmais iemesls nespējai zaudēt svaru ir ļoti vienkāršs, tu esi slinka. Tu esi pārāk slinka, lai dotos rīta skrējienā un pati pagatavotu sev ēdienu, nevis to iegādātos ātrās ēdināšanas restorānos. Citiem vārdiem sakot, tavs prāts vēlas atbrīvoties no liekā tauku slāņa, bet tavs ķermenis to negrib. Mēģini izveidot grafiku, īsu sarakstu ar savām ikdienas aktivitātēm no mirkļa, kad tu pamosties, līdz mirklim, kad dodies gulēt. Sākumā tas būs grūti, bet, kad pie tā pieradīsi, viss ko darīsi notiks viegli un spontāni.

Ēšana ir tavs hobijs

eating

Ja apzinies, ka tavs hobijs ir ēšana un tu ēd visu, ko vēlies, neatkarīgi no tā, vai esi izsalkusi vai nē, tavai mutei un vēderam nekad nav miera. Tu dari visu, lai apmierinātu savu ēstgribu. Bet, tam tā nav jābūt. Mums jāēd ar mēru un jāapzinās, cik daudz kaloriju uzņem mūsu ķermenis. Esi darbīga, dari to, ko tu vēlies darīt, bet neiekļauj sarakstā ēšanu. Ēd tikai brokastis, pusdienas un vakariņas, vari starp šīm ēdienreizēm iekļaut arī kādu uzkodu, bet pārējā laikā, esi aktīva. Tas palīdzēs novērst domas no ēšanas.

Tu nenodarbojies ar sportu

blisstree-sleep2

Mēs visi vēlamies nodarboties ar sportu, bet ir iestājies dzīves posms, kurā nevaram to īstenot. Mēs zinām, ka fiziskas aktivitātes palīdz padarīt ķermeni slaidāku. Bet sportošana, tāpat kā jauna ēdiena pagatavošana, nezinot sastāvdaļas, ir ļoti sarežģīta. Tu nekļūsi slaida pēc vienas sporta zālē pavadītas dienas, iespējams, ka tev tas izdosies tikai pēc diviem mēnešiem, ja regulāri apmeklēsi sporta zāli. Vingrinājumiem jāpieiet lēnām. Sakumā mēģini izpildīt kādus 10 pietupienus un dodies skriet aptuveni 20 minūtes. Lēnā tempā tu iepazīstināsi savu ķermeni ar to, kā veicams nopietns treniņš. Nesteidzies, sākumā veic vienkāršus vingrinājumus un pārej pie sarežģītākiem.

Neveselīgas uzkodas ir tavs labākais palīgs

ātrās uzkodas

Čipsi un limonāde, it īpaši, ja pieejami abi kopā, liks jebkuram tos notiesāt 5 minūšu laikā. Godīgi sakot, šis pāris ir kā sūtnis no debesīm – garšīgs un atspirdzinošs. Bet mēs visi zinām, ka tas ir neveselīgi un, ka neveselīgas uzkodas ietekmē svara pieaugumu, nevis tā zudumu. Lai zaudētu svaru noteikti jāpārtrauc ēst sāļas un cukurotas uzkodas, kā arī dzert gāzētus dzērienus. Jā, tie ir garšīgi, bet tie satur milzīgu kaloriju daudzumu. Atbrīvojies no tiem uz visiem laikiem, un 2-3 nedēļu laikā tu redzēsi izmaiņas ķermeņa fiziskajā izskatā.

Stress

stress

Ja tevi ietekmē stress, tavs ķermenis un prāts nespēj normāli funkcionēt. Lai tu atslābinātos, tev jāēd un jāēd. Dzīve mūsdienās ir ļoti saspringta un ēdiens ir pirmā lieta, kas padarīs tevi priecīgu un palīdzēs atgūt enerģiju pēc negatīvas pieredzes. Pierādīts arī tas, ka pēc stresa, mēs ēdam daudz vairāk un uzņemam lielāku kaloriju daudzumu, kā parastā ēdienreizē. Ja tev ir stress, tad mēģini pagulēt, dodies uz jogas nodarbību vai apmeklē spa. Tas palīdzēs pārvarēt stresu, neuzņemot papildus kalorijas. Iegaumē to, ka ēdiens nav stresa atvieglotājs un tas negatīvi ietekmēs tavu ķermeni.

Avots: trendingpost.net

Leave a Comment