Iemesli, kādēļ vīrieši nevēlas tikties ar resnām sievietēm

 

fat-shaming

 

“Pilnības jēdziens ir subjektīvs. Pilnīgs cilvēks nav tas pats, kas resns. Vīriešiem ir tāpat kā sievietēm. Parasti sievietes nevēlas tikties ar vīrieti, ja viņš ir īsāks par viņu, taču vīrieši nevēlas tikties ar sievietēm, kas sver vairāk par viņiem.”

 

“Es pats reiz biju resns, tādēļ ļoti smagi strādāju, lai nomestu lieko svaru un uzturētu to nemainīgu. Tieši šī iemesla dēļ es ļoti labi zinu, ka liekais svars ietekmē cilvēka sociālo dzīvi un pašvērtējumu. Es noteikti būtu ļoti noraizējies par savas partneres veselību, jo, būdama resna, viņa savu veselību pakļautu riskam.”

 

“Tauku nogulsnes nav pievilcīgas.”

 

“Liekais svars ļoti bieži liecina par sievietes attieksmi pret savu veselību un ķermeni. Apziņa un ķermenis savā starpā ir saistīti. Nevar tā vienkārši darīt pāri savam ķermenim un cerēt, ka apziņa visu labos. Liekais svars var liecināt par slinkumu, cilvēka nevēlēšanos būt tālredzīgam, kā arī to, ka netiek domāts par dzīves labklājību.”

 

“Resna sieviete par sevi noteikti nerūpējas.”

 

“Liekais svars var nopietni kaitēt Vese***ai.”

 

“Es pats esmu atlētisks, tādēļ resna sieviete man blakus radīs nepareizu priekštatu, un tas noteikti izskatīsies dīvaini.”

 

“Resnas sievietes nav spējīgas izdarīt visu to, ko tievās. Tā kā esmu ļoti atlētisks, man tas ļoti daudz nozīmē.”

 

Lasi vēl: Uzzini, ko vīrieši patiesībā domā par sievietēm! Tavi kompleksi tiks izkliedēti

 

“Veselīgs dzīvesveids man ir ļoti nozīmīgs. Diemžēl resnas meitenes neievēro veselīgu dzīvesveidu.”

 

“Apaļīgi vaigi izskatās mīlīgi, taču liekais svars – neglīti.”

 

“Es reiz izšķīros ar sievieti, kura bija sevi nolaidusi. Mans darbs ir strādāt un gūt ienākumus, bet viņas pienākums – izskatīties skaistai gan manis, gan sevis dēļ.”

 

“Es ciest nevaru slinkas meitenes. Ja viņai ir grūti nodarboties ar sportu kaut 30 minūtes dienā, es to uzskatu par visīstāko slinkumu.”

 

Lūk, šādi par apaļīgām sievietēm izsakās stiprā dzimuma pārstāvji. Mums, dāmām, atliek vien izvēlēties – ieklausīties viņu padomos vai dzīvot tādām, kādas esam!

COMMENTS

Leave a Comment