Ilzes Pētersones-Godmanes lielās vizuālās pārvērtības – beidzot viņa pastāsta, kā viņai tas izdevās

Pēdējo pāris gadu laikā ekspremjera Ivara Godmaņa sieva, bijusī Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre, šobrīd “Latvijas Gāzes” meitasuzņēmuma “Gaso” valdes priekšsēdētāja Ilze Pētersone-Godmane (42) ir atbrīvojusies no vairāk nekā 20 liekajiem kilogramiem un izskatās satriecoši.

Runā, ka Pētersone-Godmane ievērojot olu diētu, bet žurnālam “Privāta Dzīve” viņa atklāj, ka to nekad neesot darījusi. Galvenie vaļi, uz ko balstoties viņas vizuālās pārvērtības ir pareizs uzturs, kaloriju skaitīšana un kustības. “Ja runājam par fiziskajām aktivitātēm, es daudz spēlēju tenisu. Bet, ja godīgi, teniss noteikti nav ierocis, ar kuru dedzināt kalorijas. Tas vairāk ir uzturošā slodze, kardiotreniņš. Kalorijas vislabāk dedzina aktīva staigāšana, kad sirds ritms ir pareizajā intervālā.”

Lasi arī: Uzziniet, kāda veida karaliene jūs esat pēc sava dzimšanas mēneša

Lai ievērotu izvēlēto pareiza uztura sistēmu, būtisks ir stings raksturs, kas Ilzei piemītot. Šobrīd galvenais ir noturēt sasniegto rezultātu un tam lielisks palīgs esot kaloriju kalkulators. Viņa atklājusi interneta vietni Ploome, kur var redzēt katra produkta kaloriju daudzumu un izskaitļot, cik kurā ēdienreizē apēsts.

Avots:

 

COMMENTS

Leave a Comment