Informēs par ziemas sportiskām aktivitātēm Mežaparka Lielās estrādes jaunizbūvētā skatītāju laukā

Pirmdien, 12.novembrī, plkst.13.30 Rīgas domes Īpašuma departamentā (R.Vāgnera ielā 5, otrā stāva zālē – 219.kabinetā) notiks sanāksme, kurā pārrunās un informēs par ziemas sportiskām aktivitātēm Mežaparka Lielās estrādes jaunizbūvētā skatītāju laukā.

Sanāksmi vadīs Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs. Ar plānotajām ziemas sportiskajām aktivitātēm Mežaparkā iepazīstinās uzņēmuma “Žagarkalns” īpašnieks Juris Žagars. Sanāksmē par jaunās estrādes būvniecības gaitu informēs “LNK, RERE” projektu direktori Valdis Koks un Jevgenijs Locovs, kā arī estrādes pārbūves projektētāji – arhitekti Juris Poga un Austris Mailītis. Sanāksmē piedalīsies arī Rīgas domes Īpašuma departamenta un pašvaldības uzņēmuma “Rīgas Meži” atbildīgie speciālisti.

Šogad 7.jūnijā ekspluatācija tika nodots Mežaparka Lielās estrādes pirmais atjaunošanas posms – jaunais skatītāju lauks. Šobrīd norit 1955.gadā celtās estrādes demontāžas darbi, kurus ir plānots pabeigt novembrī. Jau decembrī tiks uzsākti jaunās estrādes uzbūves darbi.

Mežaparka Lielās estrādes turpmākā pārbūve ir plānota divās daļās – līdz 2020.gada 18.jūnijam, pirms XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem; un līdz 2023.gadam, kad Dziesmu un deju svētki atzīmēs 150. gadadienu.

Leave a Comment