Tu neticēsi kādu pieeju, lai iepzītos ar sievietēm, izmanto šis vīrietis

Tomass ir viens no daudzajiem ņujorkiešiem, kuri ir ierauti cilvēku burzmā un ikdienas steigā, tāpēc šī sabiedrība reizēm varētu šķist mazliet traka.

Viņš izdomāja un realizēja citādu pieeju, kā iepazīties ar cilvēkiem, neizmantojot Tinder vai bārus. Tomass bija tik radošs, ka piedāvāja randiņu ar sevi vilciena stacijā uz gaidīšanas platformas ar saukli “Date while you wait!”, kas mudināja cilvēkus iepazīties, kamēr viņi gaidīja savu vilcienu.

train date2

Viņš bija sagādājis galdiņu, 2 krēsliņus un puķu klēpīti. Tad viņš sēž un gaida, kad kāds viņam pievienosies un varēs raisīties saruna. Tā ir ļoti vienkārša ideja, bet efektīva, jo 10 dienu laikā ir bijušas vismaz 30 jaunas iepazīšanās.

Un nav jāsatraucas par to, ja izsīkst sarunu temati, jo Tomass ir padomājis arī par to, sagādājot interesantas galda spēles.

train date3

Sākotnēji šī ideja tika radīta, lai atrastu potenciālo dzīves partneri, bet Tomass atzīst, ka tas tagad ir pārvērties par lielisku laika pavadīšanas veidu, kad ir iespēja iepazīties ar patīkamiem un interesantiem cilvēkiem!

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment