Interesantas kāzu norises vietas. #6 būtu kā pasakā!

#1. Gads jau ir iesācies un ziema, kura šogad mūs lutināja ar īpaši daudz sniega ir jau prom, bet nākamā ziema jau arī pēc pusgada būs klāt, tāpēc, ja gribat kāzas akcentēt ar vēl vairāk baltuma un sarīkot tās tieši tad, kad, izbraucot nedaudz ārpus urbānās vides, mums paveras īsts ” Winter Wonderland ” skats, pacietieties un pārvērtiet šo nozīmīgo brīdi baltā pasakā!

snowy-winter-wedding-088

#2. Kāzas Valentīndienā arī reizēm var būt ne tikai sarkanās krāsas gammās, bet arī baltās, jo februāris tomēr ir tipisks ziemas mēnesis, kad zemi klāj bieza sniega kārta (ar dažiem izņēmumiem). Kāpēc gan šos divus neapvienot un nesarīkot kāzas tieši Valentīndienā?! Kāzas Valentīndienā varētu būt īpaši romantiskas un kāzu datumu noteikti arī nebūs iespējams aizmirst!

valentines-day-wedding-photography-inspiration

 

#3. Līdz ar pavasara iestāšanos un sajūtu ” love is in the air ” būs sācies visīstākais kāzu laiks un šajā saulainajā periodā ir ļoti daudz dažādu iespēju, kā padarīt šo mirkli neaizmirstamu. Viens no tiem – kāzas mežā! Mežs ir mistikas pilns un, pielietojot iztēli un vajadzīgos atribūtus, katrs pats tajā var uzburt savu pasaku valstību!

rustic-chic-wedding-BC_10

 

#4. Ja mežs liekas par drūmu un tumšu, tad kāzas noteikti var rīkot kādā atklātākā vietā, kur par gaismas trūkumu nebūt nav jāsūdzas – piemēram, pļavā! Magones, rudzupuķes, rapši, lavandas – bohēma un vieglums!

043_Eddie_Judd_photography_lavender_bridal_boho_6044

#5. Ja lauku ainavas Tev šķiet par vienkāršu, tad ir iespēja kāzas sarīkot tepat – jūras krastā! Starp citu, arī ziema nebūt nav nekāds šķērslis kāzām pludmalē! Ja vēl tiek notverts īstais brīdis, kad saule aust vai riet – ideāli!

tumblr_lmyoj6VBqI1qhnsg4o1_500

#6. Ja Tevi vairāk uzrunā nakts stundas, kad zemi pārklāj tumsas valstība, tad vispiemērotākais brīdis kāzām varētu būt kāds vēls vasaras vakars, kad pie debesīm spoži spīd zvaigznes, bet kāzu norises vietu ir iespējams padarīt par īstu pasaku valstību ar dažādiem gaismas efektiem!

Polhawn-Fort-wedding

#7. Laika apstākļus reizēm nav iespējams paredzēt, līdz ar to var gadīties, ka kāzas iekrīt kādā ne tik saulainā dienā, bet tas nav šķērslis, lai padarītu šo mirkli neaizmirstamu un skaistu, jo arī lietainā dienā var uzburt ideālas kāzas… kaut vai gumijniekos!

qorw

#8. Bet, ja Latvijas daba un nepastāvīgie laika apstākļi neiet pie sirds, vienmēr var izvēlēties kādu eksotiskāku vietu, kur saule un palmas ir pastāvīgas iemītnieces! Kāzas kādā siltā un eksotiskā zemē padarīs šo notikumu par, iespējams, vislabāko vasaras piedzīvojumu!

Destination Weddings in Costa Rica

#9. Ja esat izlēmuši tomēr par labu kādai ne tik siltai zemei, bet tajā pat laikā rīkot kāzas ārpus Latvijas robežām, ideāla vieta varētu būt zeme, kurā ir kalni! Kāzas kalnos noteikti ir kas neaprakstāms, jo šādā dienā kalnu spēcīgā enerģija jaunajam pārim noteikti iedos neizsīkstošu spēku kopīgai nākotnei!

 

norway-wedding-01

#10. Kāzas kādā citā valstī ir labs veids, lai apvienotu šo notikumu ar medusmēnesi un uzkavētos tur vēl kādu laiku, lai divvientulībā apskatītu valsti, taču vēl viens variants, kas apvieno šos divus ir kruīzs! Kāpēc nedoties kruīzā un nebaudīt kāzu gaisotni uz klāja?! Kaut vai tepat – ceļojumā uz Stokholmu!

at-sea-640x420

#11. Un, protams, kur nu bez klasiskā varianta – kāzām baznīcā! Laulību slēgšana baznīcā jau izsenis ir bijusi kā tradīcija, tā ir klasiska vērtība! Svinīgi un izsmalcināti – lielā katedrālē vai mazā lauku baznīciņā – tā ir kāzu elegance!

5504

#12. Bet, ja baznīca liekas pārāk ierasta vieta kāzām, tad var pamēģināt ko netradicionālāku – ceremoniju baznīcas drupās, kas ir pieejamas tepat Latvijā! Tās kāzām piedos senatnes auru un īpašāku noskaņu, kas īpaši labi būs jūtama kāzu bildēs!

520751_980x420

Leave a Comment