Internets sašutis par šīs sievietes pretīgo ierakstu; Viņa ir neapmierināta ar kautko stulbu

 

Holija Džounsa izmantoja sociālo portālu, lai izteiktu neapmierinātību ar restorānu Kilroy’s Bar N’ Grill, viņa minējusi, ka “kāda cilvēka nomiršana, acīmredzot, bija svarīgāka par mums.”

Džounsa uzskatīja, ka sieviete, kura piedzīvoja sirdstrieku bija narkomāne, kas pārdozējusi, viņa atklāti kritizēja viesmīļus par to, ka viņi nav snieguši tādu servisu, kādu viņa gaidījusi.

Cietušo sievieti paramediķi centās atdzīvināt uz bāra grīdas un ārsti prognozē, ka viņa izdzīvos.

1aaa
Šī ir sieviete, kura piedzīvoja sirdstrieku

Bāra menedžeris Kriss Bertons atbildējis Džounsai, ka viņas uzvedība ir vienkārši pretīga, vairāki tūkstoši Facebook lietotāju par to uzslavējuši menedžeri un nosolījušies atbalstīt viņa biznesu, iegriežoties pie viņa pēc kāda dzēriena.

Kopš incidenta Džounsa izdzēsa savu Facebook profilu un sūdzējās Bertonam, ka viņa nav rakstījusi šo informāciju.

Par spīti tam, viņa pieprasījusi atvainošanos no bāra, apgalvojot, ka viņiem vajadzēja viņu respektēt.

Kopš notikušā sieviete ir saņēmusi izrēķināšanās draudus.

Viņas sākotnējais Facebook ieraksts vēstīja: “Es nekad vairs šajā vietā neatgriezīšos! Pēc tā, kā pret mums izturējās, lai arī mēs iztērējām vairāk kā 700 ASV dolārus un mūsu vakaru izbojāja miruša pārdozējuša cilvēka izvešana no bāra, mans vakars tika pilnībā sabojāts!!!

Mēs katru gadu nākam uz Kilroy’s, lai izbaudītu Jaunā gada vakaru un šovakar uz mums kliedza, kā arī menedžeris aizgāja no mums prom brīdī, kad nevarējām tikt skaidrībā ar to, kādēļ mūsu rēķinā ir kļūda.

Menedžeris mums teica, ka mirstošs cilvēks ir svarīgāks nekā mēs, it kā mūsu problēmas nebūtu svarīgas, domāju, ka ļaut narkomānam pārdozēt ēkā ir svarīgāk nekā pievērsties maksātspējīgiem klientiem, kuri tērē daudz naudas.

Viesmīle, kurai mēs mēģinājām jautāt par to, kādēļ mūsu rēķinā ir kļūda, teica: “Ko jūs vēlaties, lai es daru, samaksāju jūsu vietā?”

Brīnišķīgs veids, kā runāt ar maksājošu klientu! Es saprotu, ka strādāšana Jaunā gada vakarā izraisa stresu, bet, ja tu izturies kā maita un vēl saņem par to dzeramnaudu – tas nav pareizi.”

Bertons Džounsai atbildēja: “Mums patīk atsauksmes, neatkarīgi no tā, vai tās ir pozitīvas, vai negatīvas.

Man it īpaši patīk šāda veida atsauksmes, jo citi var redzēt cik daži cilvēki ir pretīgi un ar ko mums nākas saskarties.

Pirmkārt, “pārdozējušais narkomāns” par kuru tu runā ir 70+ gadus veca sieviete, kura piedzīvoja sirdstrieku.

Paldies Dievam, viņu atdzīvināja un viņa izdzīvoja. Izklausās, ka tu par šo negadījumu ļoti satraucies un vēlējies zināt vairāk.

Bet es pilnībā saprotu, ka tu domā, ka pārdozējuša cilvēka vietā, kura dzīvība jāglābj, viesmīļiem vajadzēja apkalpot tevi.

Es augstu vērtēju arī to, ka viesmīlei (kura nelamājas) tu liki raudāt. Domāju, ka viņai ļoti patika strādāt Jaungada vakarā un mēģināt tikt galā ar tādiem cilvēkiem kā tu.”

Džounsas darba devējs atzinies, ka vietnē Facebook saņēmis ļoti daudz prasību atlaist Džounsu no darba.

Leave a Comment