Īsta hipiju paradīze – viņi pārveidoja skolas autobusu par savu sapņu pasaulīti!


Stārks un Taibi 20 gadus vecajā autobusā, kurš paredzēts 72 pasažieru pārvadāšanai, saskatīja lielu potenciālu. Viņi autobusu iegādājās kādā Pensilvānijas štatā esošā stāvlaukumā.

live-in-a-bus-2
Pēc radošās maģijas pielietošanas autobuss ieguvis jaunu veidolu, kļūstot par transportējamu dzīvojamo platību. Nu interjera sienas klāj atjaunoti koka paneļi.
live-in-a-bus-3
Ņemot vērā to, ka abi piedzīvojumu meklētāji ir radoši cilvēki, viņiem nepieciešama arī plaša telpa dažāda inventāra uzglabāšanai.
live-in-a-bus-4
Pāris ir pārsteigts, ka autobusā uzstādītā virtuve ir lielāka nekā tā, kura atradās viņu dzīvoklī Berlīnē. Stārks piemetina: “Piena kannu iegādājāmies Ukrainā, lina dvieļus pirkām Lietuvā, bet virtuves griežamais dēlis iegādāts aiz stūra esošajā veikaliņā.”
live-in-a-bus-5
Lai varētu uzlūgt viesus, tika izveidots izvelkamais galds, kas nepieciešamības gadījumā ļauj paplašināt ēšanas virsmu.
live-in-a-bus-7
Lai arī var šķist, ka autobusā dzīvojamā platība ir visai ierobežota, telpas apmērs nemaz netraucēja tur izvietot lielu divguļamo gultu, kurā pietiek vietas abiem ceļotājiem, kā arī viņu sunim Rudim. Neiztikt arī bez ērtībām – guļamistabā uzstādīts arī 32 collu televizors.
live-in-a-bus-8
Un kā gan ar labierīcībām? Autobusā atrodas pilnībā funkcionāla tualete un duša. Ja vēlies redzēt vairāk, aplūko video materiālu.

Avots: topratedviral.com

Leave a Comment