Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 31.sērija

1

AUNS Viņam visu vajag tūlīt un tagad – ir ļoti nepacietīgs. Praktiski vienmēr tiecas uz to, lai viņš būtu pirmais un labākais. Neticami, bet viņam atzinība, labi vārdi ir svarīgāki par naudu – tai nav praktiski nekādas nozīmes, kā tikai sevis un savas ģimenes uzturēšanas līdzeklis. Viņs nereti arī savā ceļā uz mērķi kļūst agresīvi noskaņots.

2

VĒRSIS Viņš necieš, ja kaut kas stājas viņam ceļā, tādēļ blakus vajag tādu cilvēku, kurš atbalstīs, nevis vilks atpakaļ. Viņš spēj novērtēt skaistas lietas, pašam arī ir svarīgi vienmēr izskatīties labi – būt sakoptam un apģērbtam pēdējos modes trendos. Viņam ir jājūtas emocionāli un materiāli drošam, kā arī vienmēr jābūt paēdušam – tad viss ir kārtībā.

3

DVĪŅI Neveiksmes viņi pārdzīvo gaužām stpri – lielākas neveiksmes var novest pat līdz depresijai. Viņš reti zaudē savaldību, vienmēr cenšas sevi nepadarīt par muļķi. Ja viņam galvā ir iešāvusies ideja, viņam svarīgākais ir to īstenot, un nav svarīgi, ar kādiem līdzekļiem. Prot labi runāt, māk sarunāties pat ar nepazīstamiem cilvēkiem.

4

VĒZIS Viņa dzīve nekad nebūs pilnvērtīga bez ģimenes, tādēļ reti kurš Vēzītis paliek vientuļniekos. Ar naudu cenšas apieties uzmanīgi, jo sajūta, ka esi pārtērējies nevajadzīgās lietās, viņam ir viena no nepatīkamākajām. Bieži šķiet, ka viss ir daudz sarežģītāk, nekā tas patiesībā ir. Pārdzīvo, ja kaut kas no iecerētā neizdodas.

5

LAUVA Viņa ļoti piesaista pretējo dzimumu, bet ar izvēli ir jāuzmanās, jo mīlestība ir tā, kas viņai sagādā vislielākās likstas un ciešanas. Pārāk viegli un ātri sāk uzticēties cilvēkiem, pirms vispār viņus ir kārtīgi iepazinuši. Ir tomēr arī iespējams valdīt pār Lauvu, bet tas tikai tādā situācijā, kas neaizskars viņas godu.

6

JAUNAVA Viņa ir ļoti centīga – vienmēr izpildīs savu pienākumus, lai arī dažreiz tikai pēdējā brīdī. Ļoti analizē savu dzīvi un apkārtējo pasauli, bet pievērš pārāk lielu uzmanību sīkumiem, kas neļauj saskatīt visu problēmu kopumā. Daudzkārt sanāk tā, ka darba un pienākumu dēļ aizmirst par savu veselību, bet lai arī tā, viņa ir ļoti aktīva un sportiska.

7

SVARI Viņiem ir savi principi, kas ir ļoti stingri un neapgāžami, bet ne vienmēr tas ir labi, jo mēdz sadomāties pilnīgi greizas lietas. Viņiem ir vajadzīgs dzīves partneris, pat pārāk vajadzīgs, tomēr viņš nedrīkst atņemt Svaru individualitāti. Svarīgs ir arī fiziskais kontakts ar cilvēkiem – bez tā viņš nu nekādīgi nevar iztikt.

8

SKORPIONS Viņš visu dara nopietni. Grūtības sagādā paļaušanās uz citiem, jo viņam ir vēlme visu izdarīt nevainojami. Necieš, ja sevī saskata kādu vājību, jo nespēj paciest arī citu cilvēku vājības. Tomēr viņš mēdz būt arī augstsirdīgs, just līdzi citiem un palīdzēt tad, kad tas visvairāk ir nepieciešams.

9

STRĒLNIEKS Viņam ir diezgan abstrakta domāšana, kas ne visiem ir saprotama. Viņam vajag just atzinību no citiem un dzīvot harmonisku dzīvi. Viņš ir ideālists, visam vajag būt nevainojamam. Viņa problēma ir pacietības trūkums – ja iemācītos būt pacietīgāks, tad daudzas dzīves sfēras sāktu uzlaboties.

10

MEŽĀZIS Viņi ir spējīgi uz smagu darbu – patiesībā galvenais ir tas, nevis, kāds ir darbs, bet gan, kāds ir mērķis. Viņam patīk likumi un kārtība – vienmēr to ievēro un cenšas pakļaut arī citus tam. Mežāzis ciena gudrus cilvēkus, patīk ar viņiem diskutēt, dažkārt arī pārliecināt viņus par sava viedokļa pareizumu.

11

ŪDENSVĪRS Viņš nekad nespriež par cilvēku pēc tā, ko par viņu saka citi. Viņam pašam viss ir jāpārbauda, un viņš uzticēties tikai un vienīgi savam viedoklim un novērotajam. Viņš nav vientuļš, jo Ūdenvīram ir daudz draugu, paziņu un mīlošu ģimenes locekļu. Patīk būt cilvēkos, patīk daudz runāt, stāstīt un priecāties.

12

ZIVIS Viņš nav pārāk liels cīnītājs – visvairāk tas ir novērojams attiecību jomā. Viņš labāk pieņems netaisnību, nekā piespiedu kārtā cīnīsies pret to. Ja kāds viņus ir sadusmojies, paies diezgan ilgs laiks, līdz viņš nomierināsies. Tomēr Zivis necieš strīdus, nepatīk arī, kad strīdas citi. Ļoti sargā savu individualitāti.

Leave a Comment