Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 32.sērija

1

AUNS Viņš nekad neies ilgu laiku pa vienu un to pašu taciņu, jo viņam ir svarīgi meklēt jaunus ceļus un pieejas. Citādāk paliks garlaicīgi. Viņš zina savu vērtību, ir par to pārliecināts – citiem tas bieži vien krīt uz nerviem, bet maza skaudība jau vēl nevienu nav nogalinājusi. Nauda nekad nav pirmajā vietā, viņš ir pat ļoti dāsns!

2

VĒRSIS Viņš nekad neatzīs, ka nauda viņam ir pirmajā vietā, bet tā viņam ir patiešām svarīga, un svarīgi ir arī tas, lai viņš pienācīgi to arī būtu nopelnījis. Viņam patīk izteikt savu viedokli, bet citu viedoklis dažkārt ir par sarežģītu viņa dzīves uztverei. Patīk komandēt un noteikt lietu kārtību, bet pats to īsti sevī nepamana.

3

DVĪŅI Viņa draugi ļoti labi zina, kādas ir viņa garastāvokļa maiņas – zināmas, bet neparedzamas. Cik viegli viņam ir uzlabot garastāvokli, tikpat viegli to ir sabojāt. Necieš liekulīgus cilvēkus, bet pats reizēm tāds ir. Viņam ir vajadzīga brīvība – ja kāds viņu centīsies ierobežot, tad var drīzi vien gaidīt atvadas.

4

VĒZIS Viņam grūtāk nekā citiem nākas tikt pāri dažādiem pārdzīvojumiem. Ļoti augstu vērtē ģimeni, ģimenes tradīcijas, mājas, kur ir uzaudzis. Vienā kompānijā viņi ir atvērti un dzīvespriecīgi, bet citā var būt noslēgti līdz pēdējam un nekomunicēs ar nevienu. Necieš pārmaiņas, paiet ilgs laiks, kamēr viņš iejūtas un pielāgojas.

4

LAUVA Viņam ir nepieciešams radošs darbs, jo tikai tādā viņš ir spējīgs līdz galam izpausties. Piepildīta dzīve viņam ir tikai tad, kad visas vēlmes ir puslīdz saliktas pa plauktiņiem un īstenotas. Necieš, ja jājūtas slikti mīlestības vai attiecību dēļ – bet parastu aizraušanos ir spējīgs pārdzīvot ātri un nekad nekāps pāri saviem principiem.

6

JAUNAVA Viņām patīk, ja cilvēki prot skaisti runāt – jā, viņām ar vārdiem var arī aizmālēt acis, lai arī cik gudras viņas nebūtu. Mīlestību vēlas stingru un neparastu – jautrības pilnu. Rutīnā iesēsties nevēlas, un tas īsti nevienam arī neizdosies. Sagādā grūtības naudas krāšana, jo patīk visādas skaistas lietiņas, no kurām saniezas naudas maks.

7

SVARI Viņi ir diezgan ieturēti cilvēki – neuzsprāgs katrā strīdā, bet, ja tomēr kādam izdosies viņus nokaitināt, tad eksplozijas paliekas vēl ilgi nāksies vākt. Patīk risināt dažādas problēmas un piedāvāt risinājumus, mēdz arī pārvērtēt savas psiholoģiskās spējas. Pārsvarā Svari ir godīgi, bet, ja melo, tad to nekad nevienam neatklās.

8

SKORPIONS Viņš ir nopietns, dzīvi nekad neuztver par joku, bet tas nenozīmē, ka viņš neprot izklaidēties vai jokot. Ar humora izjūtu viņam viss ir kārtībā. Ar viņu sanaidoties nevajag, jo tam būs diezgan bēdīgas beigas. Ir spējīgs ļoti iespaidot citus cilvēkus, nolasīt citu domas un nemanot likt atklāt savus domu gājienus.

9

STRĒLNIEKS Ir traki, ja viņam nākas daudz uztraukties – bailes viņu var novest pat līdz depresijai. Vienmēr uzmanīgi saki, ko vēlies un ko domā, jo viņi nesapratīs kaut kādus aplinkus un runāšanu caur puķēm. Patīk saņemt pozitīvu novērtējumu par to, ko viņš ir paveicis – centīsies arī, lai to vispār būtu pelnījis.

10

MEŽĀZIS Viņi vienmēr un visam atradīs risinājumu – ar to viņi ir īpaši. Nekad nepadosies grūtību priekšā un ņems no dzīves visu, ko tā dod. Bet dažreiz prātiņš viņiem mēdz būt aptumšojies, tāpēc ļauj sev dažiem aizmālēt acis. Dažkārt var novērot to, ka jaunībā ir pārāk nopietni, bet uz vecumdienām sāk kļūt nenopietni.

11

ŪDENSVĪRS Jā, nauda viņiem dzīvē spēlē lielu lomu, bet tā ir tikai izdzīvošanas līdzeklis – cita vērtība tai no Ūdensvīra puses netiek piešķirta. Ir nopietns tad, kad runa ir par darbu – vienmēr visu cenšas izdarīt līdz galam un tik labi, cik vien var. Izklaides dažreiz var aizvest nepareizajos ceļos – bet Ūdensvīram taču ir jāizbauda VISS!

12

ZIVIS Viņiem sagādā grūtības sevis atrašana – mētājas dažreiz pa pasauli vienkārši darot kaut ko, bet īsti nezinot, kas ir tas, ko gribas sasniegt. Ja viņam blakus nav cilvēka, kurš piebremzēs un apstādinās viņu, tad viņš var aiziet par tālu – jebkādās jomās. Zivis ir līdzjūtīgas, bet patiesībā reti kad to izrādīs – un citiem tas šķitīs liekulīgi.

Leave a Comment