Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 25.sērija

1

AUNS Viņš ir tas, kurš ilgi netur aizvainojumu. Principā tādēļ, ka viņš vienkārši to aizmirst un neliekas ne zinis. Tomēr viņiem sagādā diezgan lielas grūtības uzticēšanās cilvēkiem. Pie tam, ja viņa uzticība vienreiz tiek sagrauta, diezin vai viņš kādreiz tam pašam cilvēkam ļaus sev pietuvoties.

2

VĒRSIS Viņiem dzīvē ir daudz dažādu vērtību, tomēr lielākā no tām ir ģimene. Izveidot savu ģimeni ir viņa kvēlākā dzīves vēlēšanās. Viņi ir ļoti labi draugi, tomēr parasti iepinas nepareizajos baros – viņu uzticība bieži tiek sagrauta, un draugi nodod. Pārāk daudz analizē lietas – tādēļ dzīvot ir mazliet grūtāk.

3

DVĪŅI Viņi ir lielākie piedzīvojumu meklētāji. Kaislības viņiem ir praktiski pirmajā vietā, un viņiem ir ļoti svarīgi, ka viņa partneris sekos līdzi visām viņa kvēlākajām vēlmēm. Viņam patīk uzdrošināties un rīkoties pārgalvīgi, bet tikpat ļoti viņam tajā pašā laikā var patikt zvilnēšana uz dīvāna, vīna malkošana un televizora skatīšanās.

4

VĒZIS Viņš ir ļoti izpalīdzīgs, bet nekad nepalīdzēs tiem, kuri kādreiz nodarījuši viņam ļaunu – ir ļoti ļaunatminīgi. Sāpēs uztver spēcīgāk nekā citi, jo uzskata, ka tajā brīdī sabrūk daļa no viņa paša. Viņš neapzināti flirtē – viņš simpatizē citus cilvēkus ar savu neizsakāmo šarmu, kas sprūk laukā pa visām maliņām.

5

LAUVA Viņš ir tas, kurš nekad neko negrib uzsākt pirmais – viņš nemēdz skaidri atklāt savas jūtas, nemēdz rīkoties, lai kaut ko savestu kārtībā attiecībās. Viņam ir ļoti grūti uz to saņemties, jo pastāv augsti principi. Ja ir iemīlējis cilvēku, no tā sagaida pilnīgu uzticību, kura, ja tiek sagrauta, tāda paliek uz visiem laikiem, un tas cilvēks viņam ir zudis.

6

JAUNAVA Viņa ir praktiski precīza domu lasītāja – ja arī nevar nolasīt domas, vismaz spēj nojaust domu gājienu. Neviens viņai nevar stāties ceļā, jo pati ir spējīga iestaigāt savu taku uz laimi. Nepatīk lieli pūļi, sabiedrība, nepazīstamas sejas. Vislabākā vieta viņai ir mājās uz dīvāna ar grāmatu rokā un mīļoto pie sāniem.

7

SVARI Viņi ļoti labi prot ignorēt – bet tikai uz īsu laiku. Necieš, ja tiek ignorēti paši. Viņiem svarīga ir draudzība, tādēļ reti kad to nodod. Dažkārt mēdz aiziet neceļos, jo pazūd nemitīgajā dzīves plūdā – aizķeras aiz kāda zariņa un tur uzkavējas kādu laiku. Bet beigu beigās vienmēr atrod pareizo ceļu, kas aizved uz īsto laimi.

8

SKORPIONS Viņš ir ļoti viltīgs – tici man, ja mēģināsi viņu ignorēt, viņa spēkos ir panākt pilnīgi pretēju efektu. Tu viņu nekad neaizmirsīsi – viņš neviļus tev atgādinās par savu esamību. Nestrīdies ar viņu, jo viņš māk uzvarēt strīdos pat tad, ja viņam galīgi nav taisnība. Skorpions nepadodas, jo nav no tām vājākajām zīmēm.

9

STRĒLNIEKS Citi viņu vienkārši apbrīno – viņš spēj uz dzīvi raudzīties vieglāk, nekā visi citi. Viņš var zināt, ka ir pilnīgā grīstē, bet tajā pašā laikā smaidīt un nepadoties, jo zina, ka kaut kas labāks vienmēr ir tikai priekšā. Viņš ir skaļš – visi vienmēr zina, ja blakus atrodas Strēlnieks, bet šis skaļums mēdz būt arī uz nerviem krītošs.

10

MEŽĀZIS Viņam ir nepieciešama visa uzmanība no sava partnera – viņš nezina tādu lietu kā otrā un trešā lieta – ir tikai pirmā. Un tas nav tikai attiecību sfērā, bet arī, piemēram, darba, mācību un panākumu jomā. Viņš grib izdarīt visu tik labi, cik vien var, jo zināšanas viņu audzina visu laiku – un šī augšana neapstājas visas dzīves garumā.

11

ŪDENSVĪRS Piedzīvojumu meklētājs un arī tajā pašā laikā ķibeļu sastrādātājs. Viņam ir liela dūša un ir spējīgs uz neticamām lietām, tomēr dūša ir papēžos, kad viss nonāk līdz attiecību lietām. Viņam ir grūti izteikt savas jūtas un atklāt emocijas – tā viņam šķiet kā vājība, bet vājš viņš nevēlas būt. Bet attiecības viņam patīk!

12

ZIVIS Viņš neizceļas ar plašu draugu loku, jo viņam vairāk interese dziļas un ilgas draudzīgās saistības. Draugi viņam ir kā vīns – ar gadiem kļūst tikai aizvien labāks. Patīk pastaigas , patīk pārsteigt cilvēkus un sagādāt viņiem prieku. Dažkārt pārvērtē savas spējas, tādā veidā aizejot pa ceļu, no kura tik un tā nāksies griezties nost.

Leave a Comment