Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 80. sērija

1

AUNS Viņš dažkārt pārāk traki lūkojas nākotnē un sāk uztraukties par lietām, kas vēl nemaz nav notikušas. Ja tev ir draugs Auns, tad vari būt drošs, ka tad, kad tev būs problēmas, viņš nepieļaus, ka tās risini vienatnē – viņš vienmēr būs blakus, lai palīdzētu. Viņš ir viens no uzticīgākajiem partneriem, līdz viņiem netiek dots iemesls tādiem varis nebūt.

2

VĒRSIS Ja tu nepatīc Vērsim, tas, vistacamāk, nozīmē, ka problēma ir tevī. Viņš cilvēkos spēj saskatīt pat visdziļāk noslēptās labās īpašības. Viņam pat nevajag daudz runāt – Vērša seja jau pati visu no sevis pasaka. Viņš darīs visu draugu dēļ, tikai netaisies to izmantot savā labā. Nepateicību viņš sajūt jau no jūdzes attāluma.

3

DVĪŅI Ja tu nodari pāri Dvīņiem, ieklausies tajā, ko viņi tev saka, jo viņi laidīs laukā visu, kas ir ilgu laiku krājies uz sirds. Daži no Dvīņiem no ārpuses var šķist ļoti sabiedriski, tomēr sirdī viņi jūtas vientuļi. Bet viņi nav no tām jaukākajām zīmēm pret cilvēkiem, kuri viņiem nepatīk – Dvīņi tevi pilnībā ignorēs un viņiem būs pilnīgi vienalga par to, kas ar tevi notiek.

4

VĒZIS Viņš ir apveltīts ar perfektu intuīciju, tikai mazliet problēmas sagādā uzticēties tai, bet ar laiku arī šo spēju viņš noslīpē. Ja Vēzis kādu cilvēku ir palaidis vaļā, tas ir uz visiem laikiem, viņš ar tevi negribēs vairs nekādu kontaktu. Viņš ir pats labākais un laipnākais cilvēks, kādu tu pazīsi, bet, ja viņu nokaitināsi, viņš būs gatavs tev “pārgriezt rīkli”.

5

LAUVA Lieta, ko par Lauvu zina ne visi – varētu šķist, ka viņa viegli piedod, tomēr, kad viņai ir nodarīts kaitējums, ir vajadzīgs ilgs laiks, lai viņa no tā attaptos. Lauvas reti kad mainās, tādēļ principā tev nāksies sadzīvot ar viņu tādu, kādu viņa ir. Viņai ir laba humora izjūta, pat necenšoties viņa ir spējīga sasmīdināt gandrīz ikvienu.

6

JAUNAVA Neatkarīgi no tā, ko tu domā, Jaunavas mīlestībai nav nosacījumu un tā pastāv uz mūžīgiem laikiem. Jaunavai ļoti patīk palīdzēt cilvēkiem un piedāvāt padomus, bet, ja viņai tu nepatiksi, viņa ne par ko nemēģinās pat pakustināt pirkstiņu, lai tev palīdzētu. No malas viņa šķiet pilnīgi normāla, bet, jo vairāk iepazīsi, jo dīvaināka viņa šķitīs. Bet tas ir domāts labā nozīmē.

7

SVARI Viņiem ir ļoti grūti pārdzīvot to, ja vajadzīgajā mirklī nepateica lietas, ko vajadzēja pateikt. Pēc tam viņi tikai sēž un par to sevi šausta. Viņiem ir ļoti grūti izteikt komplimentus, ko viņi nedomā nopietni. Svari nevēlas būt samāksloti un nepatiesi, tādēļ viņi cenšas runāt to, ko domā, bet tajā pašā laikā padomā arī par otra cilvēka jūtām.

8

SKORPIONS Kad tu iemācies iemīlēt Skorpionu, no viņa tu vairs nekad nevarēsi tikt vaļā. Pat ja izšķirsies no viņa, tev pa galvu lidināsies nemitīgas domas. Skorpions nekad nevarēs vienkārši kaut ko pieņemt tikai tādēļ, ka “tas tā notiek” – viņam ir vajadzīgs zināt iemeslus, kā, kāpēc, ar ko, kad – nedrīkst tikt izlaista neviena detaļa.

9

STRĒLNIEKS Viņam praktiski neinteresē, ko citi cilvēki domā par to, ko viņš dara. Viņa princips ir šāds: “Tas ir tas, ko vēlos darīt, nestāvi man ceļā!” Un pareizi vien ir! Strēlnieki mēdz ļoti daudz flirtēt, bet tāda ir viņu daba, to nevajag jaukt ar neuzticību, jo Strēlnieki ir ļoti uzticīgi cilvēki. Viņš vienmēr ir gatavs sniegt palīdzīgu roku, bet neizmanto to, jo tad vairs nekad to nenāksies redzēt.

10

MEŽĀZIS Viņam nekad nav vajadzīgs kāds, kurš izdarīs visu viņa vietā. Vai nu viņš ir spējīgs ar visu galā tikt viens pats, vai arī viņam būs nepieciešama kāda roka, ko paturēt, lai justu atbalstu. Reti kad Mežāzis ir apmierināts ar saviem sasniegumiem – parasti pēc kaut kāda mērķa sasniegšanas Mežāzis jau sāk domāt, ka tas ir par maz un ka viņš ir spējīgs uz ko vairāk.

11

ŪDENSVĪRS Kad viņš saprot, ka attiecības vairs nav iespējams labot, viņš sāk tās no jauna, pāršķir pilnīgi baltu labu un dara visu, lai tās izdotos. Tikai priviliģētiem cilvēkiem ir lemts nokļūt Ūdensvīra sirsniņā, tādēļ, ja esi tur nokļuvis, centies visu nesabojāt. Viņš ir diezgan kluss, ja tevi nepazīst, bet, ja esat draugi, viens no trakākajiem cilvēkiem, ko pazīsti.

12

ZIVIS Viņām ir viena no maigākajām sirdīm – nesāpini viņas, centies saprast, un tad viņas tevi mīlēs mūžīgi. Gandrīz vai vairāk par visu viņām nepatīk, ja tad, kad viņas runā, neviens neklausās. Tad Zivīm sākas panika. Pārāk bieži sevi uzskata par pārākām nekā citi cilvēki, lai gan ar galvu viņām vajadzētu saprast, ka patiesībā tā nebūt nav.

Leave a Comment