Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 40.sērija

1

AUNS Viņš ir diezgan iedomīgs, jo zina savu vērtību. Tomēr viņā praktiski visu mūža garumu iekšā mājo bērns, kurš nekad nav gatavs izaugt. Tādēļ arī daudzkārt Auns tiek uzskatīts par bērnišķīgu – viņš arī necieš, ka cilvēki viņam apkārt izaug. No ārpuses šie cilvēki izskatās ļoti spēcīgi, kaut gan iekšpusē viņiem darās kaut kas pavisam cits.

2

VĒRSIS Viņš praktiski vienmēr tur savu doto vārdu, bet ir reizes, kad viss aizies pilnīgi pretējās sliedēs, bet iemeslu tam nezinās neviens – pat viņš pats ne. Viņš dažkārt pakontrolēs cilvēkus, jo Vērsis nav radis, ka pašam būtu “jāstāv” zem kāda – kur nu vēl strādāt zem kāda, tas Vērsi vispār savās acīs padarīs par neveiksminieku.

3

DVĪŅI Viņi bieži atmet pusmastā iesāktās lietas, vienkārši nespēj pabeigt līdz galam, jo zūd interese. Tomēr tas nekad neļauj viņu dzīvei kļūt garlaicīgai un rutīnas nomāktai. Viņiem vajag piedzīvojumus un nepārtraukti satikt jaunus cilvēkus. Dvīņiem patīk iepazīt jauno, bet dažreiz ar to viņi mēdz arī pāršaut pār strīpu.

4

VĒZIS Viņam nepatīk lūgt palīdzību – dažkārt vienkārši tāpēc, ka viņam ir kauns, bet dažkārt tādēļ, ka Vēzim nepatīk izkalpināt citus cilvēkus. Vēzim patīk koķetēt, bet viņa mērķis nav cilvēka savaldzināšana, bet gan sevis apliecināšana. “Ja es vēl aizvien patīku citiem cilvēkiem, tad viss ir kārtībā.” Viņam dzīvē vajag ūdeni – gan kuņģī, gan ap ķermeni.

5

LAUVA Dzīves laikā viņai sirds lūzt vairākas reizes, jo viņa ātri iemīlas un vēl ātrāk sāk uzticēties bez nekādām aizdomām. Daudz ko arī ir spējīga piedot, bet dzīvē vairākas reizes to pieminēs un atkārtos, ja kāds būs kļūdījies un nodarījis viņai pāri. Viņai blakus vajag cienījamu cilvēku, kurš ir spējīgs samierināties ar Lauvas aizņemto grafiku.

6

JAUNAVA Viņai patīk strādāt, tas viņai sagādā prieku, bet vēl jo vairāk viņai patīk, ja arī kāds spēj viņu novērtēt. Nekad nesaki, ka Jaunavai kaut kas nesanāk, viņa to jau zina, tikai klaja pavēstīšana visu padarīs vēl ļaunāku. Pati sev ir lielākais sodītājs un kritizētājs, bet tas viņai ļauj dzīvē saglabāt neticamu līdzsvaru, par ko citi brīnās.

7

SVARI Viņiem praktiski vienmēr ir vajadzīga otrā pusīte – vieni viņi vienkārši nespēj būt. Viņam ļoti nepatīk strīdēties – strīdu dēļ izjūk daudz attiecību. Svariem nav nekādu principu, jo uzskata, ka principi ir tikai muļķiem, tādēļ viņi spēj pielāgoties dažādām situācijām, dažādiem cilvēkiem – pat tādiem, par kuriem citi tikai spēj nobrīnīties.

8

SKORPIONS Viņam jebkura dzīves situācija šķiet kā vai nu mācība vai laime – viņš nedomā, ka ir tādas izgāšanās – cenšas no visa mācīties. Skorpions nebūs kopā ar kuru katru cilvēku, jo meklēs savu izredzēto, līdz tāds būs atrasts. Dzīves laikā viņš tādu noteikti atradīs, bet, pirms tas notiks, būs arī vairākas sāpīgas vilšanās.

9

STRĒLNIEKS Viņam ļoti labi padodas strādāt zem spiediena- tas ir ļoti liels izaicinājums, ar kuru viņš lieliski spēj tikt galā. Nesteidzini Strēlnieku, jo viņam patīk visu darīt tikai un vienīgi pēc sava plāna. iņam patīk ceļot – gan kāju izlocīšanas, gan arī jaunu vietu apskatīšanas dēļ. Strēlniekam nav nekādu robežu – ļoti nozīmīga ir brīvības sajūta.

10

MEŽĀZIS Viņš necenšas līdzināties nevienam – tas šķistu pazemojoši. Viņam nav nepieciešama komanda, lai paveiktu kaut ko, jo labi iztiek viens pats – tas tā vairāk saistīts ar uzticību tikai sev pašam.Viņš vienmēr visu pamana un atkož. No viņa turēt noslēpumus ir ļoti grūti, un tas padosies tikai rūdītam profesionālim.

11

ŪDENSVĪRS Viņš tic, ka nākotne būs gaiša, lai vai kas. Šis pozitīvisms ļauj Ūdensvīram nodzīvot krāšņu dzīvi. Tā dažreiz šķiet grūta, bet nekas nešķiet nepanesams, tādēļ ātri ir atpakaļ uz kājām un dodas tālāk ar paceltu galvu. Viņam svarīgāk šķiet tas, ko cilvēki domā, nevis tas, ko viņi dara – visaugstāk no visa viņi cilvēkos vērtē lojalitāti un atklātību.

12

ZIVIS Viņš reti kuram palīdz- biežāk vienkārši izteiks līdzjūtību un viss. Viņš visu laiku pārceļ savus pienākumus – pat ne uz rītdienu, bet drīzāk aizparītdienu. Zivis labi saprot citus, bet ar sevis atkošanu gan iet tā kā iet – kā pa kalniem. Dzīvē piedzīvos vairākas vilšanās, līdz nonāks līdz vietai, kur beidzot būs spējīgs saprast pats sevi.

COMMENTS

Leave a Comment